Big Brother antoi asukkaille lisänimeämispisteitä

Tämän viikon nimeämisiin liittyy jälleen uusi käänne. Nyt Big Brother on antanut asukkaille käyttöön lisänimeämispisteitä, jotka he voivat käyttää haluamallaan tavalla.

Nimeämiskäytäntö muuttuu hieman kuudennelta viikolta alkaen. Big Brother antoi tästä viikosta lähtien asukkaiden käyttöön kolme lisänimeämispistettä, jotka he voivat käyttää milloin tahansa tai olla käyttämättä. BB-talon eteiseen oli ilmestynyt uusi naulakko, jossa oli asukkaiden nimet ja joka naulassa kolme numerolla yksi varustettua laattaa.

Jatkossa, kun nimeämiset ovat käynnissä, saavat asukkaat koskea laattoihin ja käyttää ylimääräiset nimeämispisteet. Asukkaat antavat pisteitä kahdelle asukkaalle ja he antavat aluksi kaksi pistettä sille asukkalle, jonka haluavat eniten ulos talosta. Käyttäessään ylimääräisiä pisteitä BB kysyy asukkaalta, haluaako hän käyttää kahden pisteen asukkaaseen lisäpisteensä.

Seuraavaksi asukas antaa yhden pisteen sille asukkaalle, jonka haluaa toiseksi eniten ulos talosta. Jos asukkaalla on vielä käytössään lisäpisteitä, hänen on käytettävä ne tähän asukkaaseen. Kaikki mukaan otetut nimeämispisteet on siis käytettävä.

Lisänimeämispisteet ovat kertakäyttöisiä ja henkilökohtaisia, eikä niitä saa käyttää uudelleen, jos niitä on kerran käytetty. Niitä ei ole myöskään pakko käyttää ollenkaan tai niitä voi käyttää myös vain yhden tai kaksi kerrallaan, eli kaikkia kolmea ei ole pakko käyttää kerralla. Lisänimeämispisteet ovat käytössä niin kauan kunnes asukas häädetään talosta tai BB toisin määrää.

Uusi nimeämiskäytäntö voi tarkoittaa, että asukas voi joutua häätöäänestykseen pelkästään yhden asukkaan antamilla pisteillä. Nimeämiset aiheuttivat hämmennystä ja spekulaatiota. Osalle oli epäselvää, mitä uusi käytäntö tarkoittaa ja osa alkoi pohtia, mikä merkitys tällä on häätöäänestykseen joutumiseen.

Iida ja Tomi spekuloivat terassilla talon klikkejä. He pohtivat, että tupakoimattomat ovat viikonlopun tupakkaepisodin jälkeen tulilinjalla. Tomi pelkäsi itsensä puolesta ja pohti, etteivät "mammat" nimeä toisiaan. Iida oli varma, että hän on "mammojen" tulilinjalla ja uskoi, että äänestyksessä voi olla niitä, jotka ovat siellä ennenkin olleet.

Kovin pitkään Iida ja Tomi eivät ehtineet spekulaatiota jatkaa, kun nimeämiset jo alkoivat. Tomi joutui ensimmäisenä antamaan nimeämispisteensä ja hän otti heti mukaansa kaikki lisäpisteet. Nimeämiset päiväkirjahuoneesta ovat viime viikon tapaan nähtävissä suorana lähetyksenä netin ja kaapelin 24/7-palveluissa. Tomi aloitti pelin antamalla kaksi varsinaista pistettä ja yhden lisäpisteen Tealle ja yhden varsinaisen pisteen ja kaksi lisäpistettä Annelle.

Tomin antaessa nimeämispisteitä ja perusteluita, talon puolelle kuului nimeämiskongin äänet Tomin antamien pisteiden mukaan. Muut asukkaat pohtivat, miten Tomi on antanut pisteitä. Johanna arveli kongin äänien perusteella Tomin antaneen ainakin kaksi pistettä ja yhden lisäpisteen. Pohdintaa aiheutti myös Tomin pitkä nimeämissessio pk-huoneessa.

Nimeämiset jatkuvat jälleen pitkin viikkoa ja häätöäänestykseen joutuvat asukkaat selviävät loppuviikosta.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Seuraa nimeämisiä 24/7-palvelussa - mukana uusi käänne!
Big Brother tiedottaa: Lisäpisteet nimeämisiin

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.