Uusia asukkaita tulee taloon tällä viikolla

BB-talo tulee saamaan uusia asukkaita tällä viikolla. Asiasta kerrottiin myös talon nykyisille asukkaille keskiviikkona.

Tällä hetkellä BB-talossa olevat asukkaat saivat Big Brotherilta tietoa tulevista tapahtumista. Tea sai kuulla päiväkirjahuoneessa keskiviikkona iltapäivällä, että BB-taloon saapuu uusia asukkaita tällä viikolla.

Tea sai kertoa asiasta myös muille asukkaille. Sisällä olleet asukkaat olivat parhaillaan tekemässä päivätehtävää, kun Tea toi tiedon. Tieto uusista asukkaista ei aiheuttanut suurta reaktiota sisällä olleissa, mutta ulkona alkoi pieni spekulaatio ainakin siitä, tuleeko miehiä vai naisia. Suurin osa oli sitä mieltä, että taloon tulee naisia.

Uusien asukkaiden taloon tulon ajankohta ei ole vielä tiedossa, eikä heidän määräänsä tai sukupuolta tiedetä. BB-nettisivuilla valotetaan asiaa, että taloon olisi tulossa "uudenlaisia asukkaita" - mitä ikinä tämä sitten tarkoittaakaan.

Tällä hetkellä BB-talossa on 12 asukasta. Talosta on häädetty neljä asukasta, yksi asukas on luovuttanut, yksi poistettu ja yksi poistunut. Big Brother 2012 päättyy näillä näkymin 2. joulukuuta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.