Big Brother kilpailee Kultaisesta Venlasta - katso ehdokasvideo

Big Brother ja sen juontajat kilpailevat Kultainen Venla -gaalan palkinnoista tammikuun 15. päivä. Katsojat saavat päättää nettiäänestyksessä parhaan ohjelman ja parhaan esiintyjän, joissa BB ja sen juontajat ovat mukana.

Kultainen Venla -gaalassa palkitaan vuoden 2011 parhaita suomalaisia tv-ohjelmia sunnuntaina 15.1.2012. Gaalan historia juontuu Venla- ja Kultainen TV -gaaloista, jotka yhdistettiin yhdeksi gaalaksi ja ensimmäinen Kultainen Venla nähtiin vuosi sitten.

Kaksi kategoriaa ratkeaa katsojaäänestyksen perusteella, joissa katsojat saavat äänestää ilmaiseksi internetissä parasta ohjelmaa ja parasta esiintyjää. Katsojat saavat valita suosikkinsa ennalta valituista ehdokkaista. Big Brother on mukana ohjelmien kategoriassa ja Susanna Laine ja Elina Viitanen ovat mukana esiintyjien kategoriassa.

Näiden kahden kategorian lisäksi Kultaisessa Venlassa jaetaan muitakin palkintoja mm. parhaan realityohjelman kategoriassa, joiden valinnasta vastaa gaalan tuomaristo. Kultaisen Venlan järjestävät YLE, MTV Media, Nelonen Media ja Suomen Audiovisuaalisen alan tuottajat ry (Satu). Gaala televisioidaan suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla.

Katso BB:n ehdokasvideo Kultaisessa Venlassa (Youtube, kesto 3:44):

Kultainen Venla MTV3-kanavalla sunnuntaina 15.1.2012 klo 19.30

Parhaan ohjelman ja esiintyjän äänestys Kultaisen Venlan nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.