Kultaisesta Venlasta ei palkintoja BB:lle

Sunnuntaina järjestettiin kautta aikain toinen Kultainen Venla -gaala MTV3-kanavalla. Toisesta Kultaisesta Venlasta ei herunut palkintoja Big Brotherille sen paremmin ohjelma- kuin esiintyjäkategorioista.

BB oli ehdolla katsojien äänestämissä paras ohjelma ja paras esiintyjä -kategorioissa. Kummassakaan kategoriassa BB ei kuitenkaan päässyt edes kolmen eniten ääniä saaneen ohjelman tai esiintyjän joukossa, vaikka itse ohjelman lisäksi ehdokkaina olivat sen molemmat juontajat. Äänestys toteutettiin nettiäänestyksenä Kultaisen Venlan nettisivuilla. Parhaan ohjelman palkinnon nappasi MTV3:n Klikkaa mua ja parhaaksi esiintyjäksi katsojat valitsivat Klikkaa mua -sarjan näyttelijän Minttu Mustakallion.

Lisäksi Kultaisessa Venlassa oli jaossa myös parhaan realityohjelman palkinto, mutta tässäkään BB ei ollut edes ehdokkaiden joukossa. Vaikka palkintoja ei Big Brotherille herunutkaan, oli BB silti edustettuna gaalassa. BB-juontaja Elina Viitanen kävi jakamassa yhdessä Miss Suomi Viivi Pumpasen kanssa parhaan lastenohjelman palkinnon, jonka voitti TV2:n Pikku Kakkonen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.