Big Brotherin startti jälleen elokuun viimeisellä viikolla

Suomen Big Brotherin kahdeksannen tuotantokauden aloitus on jälleen kerran elokuun viimeisellä viikolla, paljastaa Subin ohjelmakartta. Syksyn ohjelmakartan perusteella BB-syksy jatkaa ohjelmien osalta aikaisempien vuosien raiteilla, mutta kauden juontajat ovat vielä julkaisematta. Juontajien nimet selviävät tällä viikolla.

Näillä näkymin Big Brotherin kahdeksas tuotantokausi käynnistyy Subilla tiistaina 28. elokuuta. Tuolle illalle on merkitty kahden tunnin Big Brother -lähetys kello 21-23. Lisäksi samalle illalle on merkitty kello 19.00-19.30 Big Brother: Missä he ovat nyt? -ohjelma.

Tarkempaa tietoa ei ole vielä tarjolla, onko esimerkiksi tiistain kaksituntinen lähetys suora vai suomalaiseen tapaan nauhoitettu lähetys maanantain Kickoffista. Perinteisesti Suomen BB:ssä kauden käynnistyminen on näytetty livenä vain 24/7-palvelussa ja Subilla se on nähty nauhoitettuna seuraavana päivänä. Missä he ovat nyt? -ohjelma nähtiin jo viime vuonna, jossa vieraili kolme vanhaa BB-asukasta, Kadi, Kätlin ja Nino.

BB-tuotanto lupasi viime viikolla Facebook-sivuillaan tällä viikolla lisää infoa niin kauden aloituspäivästä kuin muustakin. Eilen maanantaina BB:n Twitter-sivuilla julkaistiin merkintä, jossa luvattiin myös tulevan kauden juontajien nimet julkistaa tällä viikolla. Kahtena edelliskautena BB:n ovat juontaneet Susanna Laine ja Elina Viitanen, mutta heidän lähiaikojen suunnitelmistaan ei ole tihkunut tietoja julkisuuteen.

Tällä hetkellä Elina juontaa Radio Novassa ja keväällä hän juonsi Subilla Teräspallit-ohjelmaa. Susanna toimii Iskelmä-radion juontajana ja viime syksynä hän työskenteli BB:n ohella Hämeenlinnan kaupunginteatterissa Älä pukeudu päivälliselle -näytelmässä.

MTV Median Spotti-palvelussa näkyy myös Subin syksyn 2012 ohjelmakarttaa lokakuun lopulle saakka. Ohjelmakartan mukaan ei BB-ohjelmiin näyttäisi tulevan mitään muutoksia, sillä BB-Pääohjelma nähdään maanantaisin Maanantaileffan jälkeen ja tiistaista lauantaihin kello 22-23. BB Talk Show tulee tuttuun tapaan sunnuntaisin klo 21.00-22.30 ja BB Extra maanantaista perjantaihin kello 19.00-19.30.

Katso myös:
Suomen Big Brotherin Facebook-sivut
Suomen Big Brotherin Twitter-sivut
Subin kesän 2012 ohjelmakartta (Spotti.fi)
Subin syksyn 2012 ohjelmakartta (Spotti.fi)

Lue myös:
IS-blogi: BB saa uudet juontajat

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.