IS-blogi: BB saa uudet juontajat

Big Brother saa kahdeksannelle kaudelleen uudet juontajat, kertoo toimittaja Katri Utula Ilta-Sanomien blogissaan. Uudet juontajat julkaistaan keskiviikkona Subin lehdistötilaisuudessa.

Kaksi viimeistä kautta BB:n juontajina toimineet Susanna Laine ja Elina Viitanen eivät jatka toimissaan tulevalla BB-kaudella, kertoo Utula blogissaan. Hänellä ei ole tietoa uusien juontajien nimistä, vaan lisätietoa saadaan Subin keskiviikkona järjestämässä lehdistötilaisuudessa.

Susanna on juontanut BB Talk Show'ta kausilla 2010 ja 2011 ja BB-töidensä ohella nainen on ollut myös näyttelijänä Hämeenlinnan kaupunginteatterissa ja juontajana Iskelmä-radiossa. Elina on toiminut BB Extran ja BB Talk Show'n juontajana niin ikään kahdella viime kaudella. Elina on tullut tunnetuksi myös juontajana The Voicella, Radio Novassa ja Subin Teräspallit-ohjelmassa.

Jo tämän viikon maanantaina Sub julkisti MTV Median Spotti-palvelussa tulevan syksyn ohjelmakarttansa, jossa paljastui kahdeksannen BB-kauden aikataulu. Suomen kahdeksas Big Brother käynnistyy Subilla 28. elokuuta.

IS-blogi: Seuraavat BB-juontajat ovat... (Ilta-Sanomat 29.5.2012)

Lue myös:
Big Brotherin startti jälleen elokuun viimeisellä viikolla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.