Hiki virtaamaan BB-talossa

Tämän viikon viikkotehtävä on sporttinen, jossa asukkaat joutuvat vuodattamaan hikeä ihan kirjaimellisesti. Hien määrä ratkaisee paitsi viikkotehtävän, myös tämän viikon nimeämisoikeuden.

Neljäs viikkotehtävä käynnistyi jo alkuiltapäivästä. Viikkotehtävä lähti käyntiin täysin yllättäen, kun varastohuoneesta purkautui talon puolelle satoja pinkkejä ja vihreitä sählypalloja. Juuri ennen vyöryä Sarah ehti manaamaan, kuinka mitään ei tapahdu. Lähes samalla sekunnilla varastohuoneen oven takaa pallot rynnivät taloon.

Osa asukkaista syöksyivät pallomereen leikkimään. Jotkut tyytyivät vain katsomaan vierestä ja naureskelemaan, kuinka lapset leikkivät. Hetkeä myöhemmin Big Brother käski asukkaat sohvalle kuulemaan viikkotehtävän.

Uudessa viikkotehtävässä asukkaiden on vuodatettava hikeä mahdollisimman paljon. Asukkaat saavat liikkua haluamallaan tavalla hien keräämiseksi, mutta BB järjestää myös ohjattua toimintaa. Hikeä kerätään joukkueittain nimeämisoikeuskilpailun pinkissä ja sinisessä joukkueessa. Viikkotehtävän onnistumisen lisäksi panoksena on nimeämisoikeus. Enemmän hikeä kerännyt joukkue saa oikeuden nimetä tämän viikon nimeämisissä.

Lähes kaikki asukkaat olivat innoissaan liikunnallisesta tehtävästä ja hyvin nopeasti hiki alkoi virrata talossa. Ainoastaan Katarina oli haluton ensin yrittämään ja hän tyytyi syömään sämpylää muiden kuntoillessa. Katarina on aiheuttanut närää joidenkin asukkaiden keskuudessa passiivisuudellaan ja tämänkertainen tempaus lisäsi tätä entisestään. Ira yritti patistaa Katarinaa toimimaan, mutta heikoin tuloksin.

Myöhemmin asukkaat pääsivät tehtäväalueelle salibandyharjoituksiin ammattivalmentaja Markus Huhtimon opastuksella. Valmentaja sai huomata, että jouduttiin lähtemään todella alkeista joidenkin osalta liikkeelle ja tästä asukkaat saivat kuulla piikkiä. Suurin osa miehistä, kuten Jouko ja Markus omaavat urheilutaustaa seurajoukkueesta, joten heillä ei ollut suuria ongelmia, toisin kuin suurimmalla osalla naisista.

Tehtäväalueella Katarina piristyi ja osallistui treeneihin jo hieman paremmalla asenteella. Asukkaiden harjoituksiin kuului tekniikkakisa, jonka voitti sininen joukkue. Sinisille meni myös salibandyottelu lukemin 3-2, jossa oli "tupla tai kuitti" -meininki. Tappiolla salibandyssa siniset olisivat menettäneet myös tekniikkakisan voiton. Siniset saivat palkinnoksi hikeä, jota luvattiin myös muiden päivätehtävien palkinnoksi.

Hikeä kerätään kaikella liikunnalla, mitä kertyy ihoon tai vaatteisiin. Pienten ämpäreiden avulla he voivat siirtaa hikeä keräysputkiloon, josta viikkotehtävän tulos mitataan. Myös miehet saavat osallistua tähän viikkotehtävään ja heidän panoksensa on yhtä ratkaiseva kuin naistenkin. Suurin ongelma tähän mennessä on hien muodostuminen ja sen kerääminen on ollut hidasta.

Lisäavuksi BB avasi asukkaille taloon kuntosalin, joka löytyy talon lisähuoneesta. Siellä on asukkaille tarjolla joitakin kuntolaitteita. Ainakin ensimmäisenä iltana asukkaiden asenne on ollut innostunut ja asukkaat ovat painottaneet toisilleen, että kaikki tekevät viikkotehtävää kykyjensä mukaan.

Viikkotehtävä: Hikiviikko

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.