Iida, Ira, Irina, Johanna ja Katarina joutuivat häätöäänestykseen

Perjantaina suoritetuissa nimeämisissä viisi asukasta joutui häätöuhan alle. Tällä viikolla häätöäänestyksessä ovat Iida, Ira, Irina, Johanna ja Katarina.

Neljännen viikon nimeämiset suoritettiin perjantaina aamupäivällä. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella kaikkia asukkaita pystyi nimeämään häätöäänestykseen, myös koko alkukauden koskemattomuudesta nauttineet miehet sekä kaksi viimeistä viikkoa suojassa nimeämisiltä olleet valehäädetyt.

Nimeämisoikeuden voitti tällä viikolla sininen joukkue, koska he keräsivät nimeämisoikeuskilpailun aikana enemmän hikeä kuin pinkki joukkue. Sininen joukkue voitti pinkin 114 g:lla. Sinisestä joukkueesta häätöäänestykseen joutuivat Iida ja Johanna, koska myös saman joukkueen jäseniä sai nimetä.

Irina joutui häätöäänestykseen ainakin osittain rangaistuksensa vuoksi, koska hän sai Big Brotherilta kolme ylimääräistä nimeämispistettä rangaistuksena puhuttuaan kameroille viime lauantain bileissä. Asukkaille oli jo viime sunnuntaina ilmoitettu, että Irina saa BB:ltä rangaistuksen, mutta se paljastettiin vasta tänään.

Ennen nimeämisiä talossa nähtiin kovaa juonittelua. Erityisesti Anne oli hyvin hanakka puhumaan, että asukkaat nimeäisivät Iidaa häätöäänestykseen. Torstaina pesässä käytiin keskusteluja, jossa Anne ja Jonna I. arvostelivat kärkevästi muita asukkaita ronskein sanankääntein. Keskustelu oli osittain ilkeämielistä. He pohtivat, että oliko valehäätökolmikko Iida, Johanna ja Sarah juonitellut ja sopinut asukkaat, joille antaa nimeämispisteitä, vaikkei näin todellisuudessa tapahtunut. Sen sijaan Anne ja Jonna I. juonittelivat heidänkin edestään.

Juonittelijat kiersivät eilisen aikana lähes kaikki nimeämisoikeuden saaneet asukkaat, valehäädettyjä lukuun ottamatta. Nimeämiskeskusteluja jatkettiin aivan viime hetkille asti perjantaille. Kun nimeämiset alkoivat, BB ilmoitti aina kongin kumahduksella asukkaan antaessa pisteen tai pisteitä. Yksi kumahdus pistettä kohden. Irinan rangaistuksen kohdalla kongi kumahti tietysti kolmesti.

Nimeämisten jälkeen osa asukkaista toivoi, että BB olisi kertonut nimetyt asukkaat. Luultavasti tätä ei kuitenkaan tapahdu, vaan tämän kauden käytännön mukaisesti häätöuhan alla olevat asukkaat kuullaan vasta sunnuntain Talk Show'ssa. Spekulointi jatkui kovana ja juonittelijat olivat varmoja, että ainakin Iida on häätöuhan alla. Annen mielestä Iida "hajoaa" kuullessaan, että on häätöäänestyksessä. Anne haluaisi kuulla nimetyt jo tänään, jotta näkisi ihmisten reaktiot asiaan.

Häätöäänestys on jo käynnistynyt. Joku häätöuhan alla olevista asukkaista häädetään ensi sunnuntaina BB-talosta.

Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.