Iltalehti: BB-tuottajalla tutut lupaukset tulevasta kaudesta

Lähestyvän BB-kauden merkki on, että Big Brother -tuottaja kommentoi medialle varsin epämääräisesti tulevasta kaudesta. Silti tulee tunne, että olisin kuullut tämän ennenkin. Niin kävi nytkin.

Iltalehti julkaisi keskiviikkona BB-tuottaja Mikko Räisäsen haastattelun. Tuottaja Räisänen kertoi lehdelle, millaista kautta on lupa odottaa. Uutinen ei tuonut varsinaisesti mitään uutta, sillä Räisänen hehkutti, että tuotanto on hyvin tyytyvänen kokoamaansa asukaskokoonpanon ja kausi tulee olemaan tunteita laidasta laitaan. Hakijoita tämän vuoden BB:hen oli Räisäsen mukaan noin 3000 henkilöä, eikä valintakriteereinä käytetty mitään kiintiöitä tai muita ennakkokriteerejä. Tänä vuonna haku järjestettiin vain netissä, eikä hakukiertuetta ollut.

Räisänen lupaa Iltalehden haastattelussa hyviä viikkotehtäviä, jotka haastavat asukkaat mm. näppäryydessä ja älykkyydessä. Lisäksi Räisänen paljastaa Iltalehdelle, että kaudessa on uusia elementtejä ja äkillisiä käänteitä, jotka tulevat yllättämään asukkaat. Talon luvataan näyttävän jälleen erilaiselta, vaikka tiettävästi talo on samalla paikalla kuin kahdella edelliskaudella.

Suomen kahdeksas Big Brother käynnistyy 24/7-palvelussa maanantaina 27. elokuuta ja Subilla tiistaina 28. elokuuta kello 21.00.

Lue tuottaja Mikko Räisäsen haastattelu Iltalehdestä (1.8.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.