Katsomon BB 24/7 tuli myyntiin, kaapeli on jo myynnissä

Uuden Big Brother -kauden alkuun on enää alle kaksi viikkoa. Nyt on tullut myyntiin Big Brotherin 24/7-nettipalvelu. Kaapeliin 24/7 on ollut myynnissä jo jonkin aikaa.

Big Brotheria voi tuttuun tapaan katsoa suorana netistä tai kaapelista 24/7-palvelun kautta. Nettiin 24/7-palvelu tuli myyntiin MTV3 Katsomossa tänään keskiviikkona ennakkotilaajan hintaan 34 €, jolla saa koko kauden paketin. Tarjous on voimassa 29.8.2012 saakka, jonka jälkeen koko kauden hinta nousee 40 €:on. Kauden alettua 27. elokuuta tulee lisäksi myyntiin lyhyemmät katseluajat.

Katsomon 24/7 on pääpiirteiltään samanlainen kuin viime vuonna. Tarjolla on kuusi livekameraa, joista kaksi on ohjattuja. Suoran lähetyksen lisäksi Katsomossa on katsottavissa klippejä talon tapahtumista ja päiväkirjahuoneklippejä. Osa videoista on tarkoitettu vain maksullisen 24/7:n tilaajille. 

Uutuutena tänä vuonna pääsee katsomaan talon tapahtumia taaksepäin kahden tunnin ajan ns. timeshift-toiminnolla. Toiminto oli jo käytössä vuosi sitten yksityishenkilön tekemässä BBViewer-ohjelmassa, mutta jostain syystä Katsomo ei käyttänyt sitä BB:ssä, vaikka muissa MTV Median suorissa Katsomo-ohjelmissa se oli käytössä. Tänä vuonna BBVieweriä enää ole, koska MTV Media on kieltänyt sen käytön tekijänoikeuksiin vedoten, eikä ohjelman kehittäjä lähde tästä syystä tekemään Vieweristä uutta versiota.

Tänäkin vuonna 24/7-katsojat pääsevät vaikuttamaan taloon tapahtumiin neljä kertaa. Viime vuonna oli käytössä Pandoran lipas, jossa 24/7-katsojat pääsivät äänestämään, kuka asukkaista pääsee avaamaan Pandoran lippaan. Vielä ei ole tiedossa, mitä talon tapahtumiin vaikuttaminen tällä kertaa tarkoittaa, mutta on mahdollista, että Pandoran lipas jatkaa ainakin jossain muodossa myös tänä vuonna.

Kaapelissa BB 24/7:aa myyvät kaapelioperaattorit. Kanavan saa ostettua koko kaudeksi hintaan 36,90 €. BB 24/7:n saa myös MTV3 Kanavapaketin tai mahdollisesti myös joidenkin muiden kanavapakettien yhteyteen hankittya kaupan päälle, jos tekee 6 kk:n sopimuksen. Yleensä tällainen tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Kaapelissa näkyy vain yksi ohjattu kamera, mutta kuvanlaatu on nettiä parempi ja teknisesti se on vakaampi kuin Katsomo.

Big Brotherin 24/7 käynnistyy maanantaina 27. elokuuta kello 19 jälkeen, vain hetkeä ennen kuin ensimmäinen asukas astuu BB-taloon. Suora lähetys jatkuu tästä aina kauden loppuun saakka. Kauden päättymispäivä ei ole vielä tiedossa, mutta aikaisempina kausina Suomen Big Brother on kestänyt 96-104 päivää. Subilla kauden avaus tapahtuu tiistaina 28. elokuuta nauhoitetussa Kickoff-lähetyksessä kello 21.00 alkaen.

Lisätietoa Big Brother 24/7 -palveluista sivustollamme

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.