Ira häädettiin kolmantena

Big Brother -kauden kolmannessa häädössä sai lähteä "mammakerhon" Ira. Ira hävisi häätöäänestyksessä Iidalle, Irinalle, Johannalle ja Katarinalle.

Asukkaat valmistautuivat tuttuun tapaan sunnuntaina suoraan lähetykseen ja viikottaiseen häätöön. Häätöuhan alla oli viisi naisasukasta, vaikka tällä viikolla kaikki asukkaat olivat nimettävissä häätöäänestykseen, myös miesasukkaat. Nimeämisoikeuden oli tällä viikolla voittanut sininen joukkue kerättyään eniten hikeä.

Suoran lähetyksen alla asukkaat saivat iloisen yllätyksen, kun Big Brother toimitti asukkaille kuohujuomaa onnistuneesta päivätehtävästä. Asukkaiden piti sunnuntaina alkuillasta siirtää häätöoven vieressä olevasta lokerikosta laatikoita terassin lokerikkoon ja päinvastoin. Siirto piti suorittaa ketjussa niin, että asukkaat piti toisistaan kädestä kiinni ja ketjun päissä olevat asukkaat siirsivät laatikoita.

Kuohujuoma sai mielet iloiseksi ja varmasti se rentoutti hieman. Suoran Talk Show'n aluksi asukkaat saivat kuulla häätöäänestykseen joutuneet. Häätöuhan alla olevilla asukkailla ei kasvoista juurikaan näkynyt heidän nimetyksi joutumisensa. Ainoa merkittävä reaktio nähtiin Tomilta, kun Tomi säpsähti Johannan nimen kuuluessa talon kaiuttimista.

Illan lähetys sujui tutun kaavan mukaan ja lopulta tuli häätöhetki. Jännitysmusiikin jälkeen asukkaat saivat kuulla, että kolmantena BB-talosta häädetään Ira. Nimi oli jälleen yllättävä, koska asukkaat olivat olettaneet aivan toisen henkilön häädettävän. Erityistä ihmetystä on aiheuttanut Katarinan sinnikäs talossa pysyminen.

Talon "mammakööri" oli tyrmistynyt, miten on mahdollista, että Ira häädetään. Anne, Irina ja Teija olivat naama myrtsinä, kun kuulivat juorukerhonsa jäsenen tulleen häädetyksi. Ahkerasti muita asukkaita arvostellut, haukkunut ja muita vastaan juoninut nelikko oli nyt hajalla. Tupakkapaikalla häädön ruodinta jatkui, eivätkä Anne ja Teija aikoneet mennä edes onnittelemaan häädöstä selvinneitä Iidaa ja Johanna. Erityisesti Iidaa vastaan kaksikolla oli jotain pahasti hampaankolossa.

Muutkin asukkaat olivat epäuskoisia. Raskaimmin Iran häädön otti itsekin häätöuhan alla ollut Johanna, joka purskahti välittömästi itkuun. Johanna rutisti Iraa pitkään viimeisellä minuutilla ja sopersi tälle jotain. Iran poistuttua talosta Tomi oli ensimmäisenä sohvalla lohduttamassa 24-vuotiasta neitokaista.

Studioon saapunut Ira ei ollut pahoillaan häädöstä. Jo talossa Ira ehti huudahtaa "jes" kuullessaan nimensä. Juontaja Elina Viitasen haastattelussa Ira totesi, että hän on sopii persoonana hänestä annettuihin nimeämisperusteluihin. Ira kuitenkin sanoi, että hän on hieman hillinnyt itseään talossa. Ira piti kaikista asukkaista, eikä hän kunnolla menettänyt vielä hermoja. Kotoaan Ira kaipasi eniten koiriaan ja voittajaksi hän veikkasi Teaa.

Ira tuli häädetyksi saatuaan 17,32 % annetuista äänistä. Ensimmäisenä häädöltä oli turvassa Johanna, joka keräsi 19,15 % annetuista äänistä. Kolmannessa häätöäänestyksessä eniten ääniä keräsi Katarina (21,13 %), ennen Irinaa (19,97 %) ja Iidaa (19,68 %).

Talossa häädön jälkeen vallitsi kaksijakoinen tunnelma. Toisaalta osa asukkaista oli iloisia häädöstä selvinneiden puolesta, kun osa katkeroitui "väärän" asukkaan pudottua. Uudelle viikolle jatkaa 14 asukasta.

Kolmas häätö: Ira ulos talosta! (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.