Irina on poistettu talosta

Irina on poistettu Big Brother -talosta tuotannon puolesta. Syynä poistoon olivat terveydelliset syyt.

Big Brother -tuotanto huolestui Irinan terveydentilasta torstaina ja päätti ottaa Irinan pois talosta. Irina vietiin lääkäriin, jossa hänen tilaansa arvioitiin. Viime yön Irina vietti hotellissa seuranaan tuotannon edustaja.

Talossa olevilla asukkaille ilmoitettiin viime yönä puolen yön aikaan, että Irina on otettu pois talosta ja hänen tilannettaan selvitetään asiantuntijoiden avulla. Tänään Big Brother ilmoitti, että Irina on poistettu BB-talosta, eikä hän palaa enää taloon. Syynä tähän olivat terveydelliset syyt. BB arvioi, ettei Irina pysty palaamaan taloon nykyisessa tilanteessaan.

Teija välitti tiedon Irinan poistamisesta talosta muille asukkaille tänään aamupäivällä. Asukkaat saivat kuulla, että Irina oli tavannut lääkärin ja viettänyt yön hotellilla. Irinalla on kaikki hyvin, mutta hän ei pysty palaamaan taloon tuotannon päätöksellä. Asukkaat saivat tehtäväksi pakata Irinan tavarat ja toimittaa ne varastohuoneeseen.

Viime yöstä asti asukkaat ovat pohtineet Irinan käytöstä ja olleet hämmennyksissään. Irinan käytöstä pohdittiin, sillä hän käyttäytyi torstaina omituisesti. Asukkaat tulivat siihen tulokseen, että tämä saattoi johtua tupakan vieroitusoireista, kun Irina joutui olemaan monta päivää ilman tupakkaa. Asukkaat pakkailivat apeina Irinan tavaroita.

Perjantaina iltapäivällä tuotanto uutisoi BIg Brotherin virallisilla nettisivuilla vielä lisää Irinan tilanteesta. BB-nettisivujen mukaan Irina on tänään matkustanut kotiinsa Hausjärvelle ja hän voi hyvin.

Irinan poistamisen jälkeen BB-taloon jäi 13 asukasta.

Irina on otettu pois talosta, tilannetta selvitellään

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Viimeisin tieto Irinan tilanteesta
Irina ei palaa asukkaaksi taloon
Irina vietti viime yön hotellissa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.