Janita luovutti Big Brotherin!

Janita on jättänyt BB-talon ja luovuttanut Big Brotherin vapaaehtoisesti keskiviikkona. Luovutus tapahtui henkilökohtaisiin syihin vedoten.

Keskiviikkona alkuillasta Janita meni ilmoittamaan päiväkirjahuoneeseen halustaan luovuttaa. Big Brother varmisti asian kysymällä Janitalta vielä vahvistuksen, mihin nainen vastasi myöntävästi. Janita siis luovutti Big Brotherin 17. päivänä.

Janita oli kärsinyt krapulasta ja huonosta olosta koko päivän tiistain anarkiabileiden vuoksi. Janita oli yrittänyt pokata Joukoa bileissä, mutta Jouko oli kieltäytynyt Janitan viettely-yrityksistä, koska Janita on kihloissa. Keskiviikkona Janitalla oli kova morkkis edellisillan tapahtumien vuoksi.

Luovutus tapahtui henkilökohtaisiin syihin vedoten, kerrotaan Subin BB-nettisivuilla. Tarkemmin syytä ei eritellä, kuten ei yleensäkään. Julkisuudessa on kuitenkin jo kerrottu, että Janitan kihlattu on purkanut kihlauksensa ja voi olla, että luovutus liittyy tähän. BB-tuottaja Mikko Räisänen totesi aiemmin päivällä Iltalehdelle, että tuotanto pohti, kerrotaanko kihlauksen purkautumisesta Janitalle.

Tuotanto ei ole kommentoinut, kerrottiinko asiasta Janitalle. Päätös välittömästä poistamisesta tehtiin, koska nähtiin parhaimmaksi saada Janita selvittämään akuutti asia ulkomaailmaan heti, eikä näin ollen säännöissä olevaa 24 tunnin odotusta käytetty tällä kertaa.

Muille asukkaille asia selvisi, kun heidät suljettiin pihalle Janitan ollessa pk-huoneessa. Palattuaan takaisin sisälle Janitan mikrofoni oli poissa pk-huoneen naulasta ja asukkaat aavistelivat Janitan luovuttaneen. Pian Markus toi viestiä pk-huoneesta ja vahvisti asukkaiden epäilyt. Asukkaat alkoivat välittömästi pakata Janitan tavaroita.

Ennen luovutuksen vahvistusta asukkaat eivät paljon Janitan tilannetta spekuloineen. Ainoastaan Tea oli hieman enemmän huolissaan. Tilanteen selkiydyttyä monet muut alkoivat pohtia Janitan luovutuksen syitä. Kaikkia ei luovutus hetkauttanut paljoa, esimerkiksi Teija oli paljon kiinnostuneempi nukkumapaikastaan ja, että heidän joukkueeseensa nimeämisoikeuskilpailuun jäi parhaat.

Janitalla oli luovutusaikeita aiemminkin, torstaina 6. syyskuuta, 11. talopäivänä. Nainen mietti jopa karkaamista hätäuloskäytävästä, mutta ovi oli lukossa, eikä hän päässyt ulos. Janita kävi sanomassa luovuttamisaikeista tuolloin myös BB:lle pk-huoneessa, mutta ei lopulta uskaltanut luovuttaa.

Viime sunnuntaina Janita selvisi kauden ensimmäisestä häätöäänestyksestä, jonka jälkeen hän lupasi piristyä. Häädöstä selviäminen toi ristiriitaiset tunteet pintaan, mutta ennen tiistain anarkiabileitä Janita vaikutti olevan kutakuinkin oma itsensä.

Janitan luovuttamisen jälkeen BB-taloon jäi 16 asukasta.

Lue lisää:
Big Brother tiedottaa: Janita luovutti (Subin BB-nettisivut)
Janita aiheutti asukkaille rangaistuksen - pohti myös kotiinlähtöä (6.9.2012)
Pronssinen palkinto tyrmistytti asukkaat - Tomi mokasi

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.