Joni häädettiin kahdeksantena

Ensimmäinen miesasukas ja ensimmäinen uusi asukas häädettiin, kun Joni joutui lähtemään BB-talosta. Joni joutui taipumaan häätöäänestyksessä kuudelle muulle talon miesasukkaalle Joukolle, Markukselle, Tomille, Tommille, Petterille ja Jarnolle.

Kaikki miesasukkaat joutuivat tämän viikon häätöäänestykseen, kun Jonna A. painoi perjantaina taloon ilmestynyttä häätöpainiketta. Se, joka painoi häätöpainiketta, laittaisi kaikki vastakkaisen sukupuolen edustajat häätöäänestykseen. Koska nainen painoi painiketta, kaikki miehet joutuivat häätöäänestykseen.

Lähes kaikki miehet olivat vasta ensimmäistä kertaa häätöäänestyksessä. Ainoastaan Joni oli ollut kerran äänestyksessä, viime viikolla. Muut miehet olivat välttyneet äänestyksiltä, sillä alkuperäiset miehet olivat olleet nimeämissuojassa neljä ensimmäistä viikkoa ja muuten asukkaat ovat antaneet vähän nimeämispisteitä miehille.

Kukaan ei voinut olla varma paikastaan talossa, sillä miesten suosiota talon ulkopuolella ei ole juurikaan selvitetty häätöäänestyksissä ja Joni oli viime viikolla päihittänyt suursuosikki Johannan. Asukkaat olivatkin sitä mieltä, että kuka tahansa voi lähteä. Ainoastaan Tomi oli yllättävän itsevarma ja uskoi säilyvänsä talossa myös tulevalla viikolla.

Tuloksen ratkeamisen alla talossa oli rento tunnelma. Tällä kertaa tulosta ei jouduttu jännitysmusiikin soidessa odottaa turhan kauaa, vaan kohtuullisen nopeasti asukkaat saivat kuulla, että kahdeksantena BB-talosta häädetään Joni. Neutraalisti jo etukäteen mahdolliseen häätöön suhtautunut Joni otti tilanteen rauhallisesti ja hän alkoi halata kanssa-asukkaitaan.

Jonin poistuttua talosta asukkaat suuntasivat takaisin sohvalle odottamaan mahdollista toista häätöä ilman sen suurempaa dramatiikkaa. Odotellessaan, mitä tulee tapahtumaan, Joni unohtui hyvin nopeasti ja asukkaat alkoivat pohtia tulevaa viikkotehtävää. Big Brother pidätteli asukkaita sohvalla yllättävän pitkään ennen kuin suoran lähetyksen ilmoitettiin päättyneen. Toista häätöä tälle illalle ei siis tullut.

Kolme viikkoa talossa pysynyt Joni saapui studioon haastatteluun. Joni kertoi, että hän ehkä olisi voinut rajoittaa humalakäyttäytymistään, että hän olisi pysynyt talossa pidempään. Lisäksi Joni pohti, että hänen ei olisi tarvinnut olla niin suorasukainen mielipiteissään, että talon naiset eivät olleet hänen mieleensä.

Viime häädöstä lähtien on häädetylle asukkaalle annettu Häädetyn herja, jonka tarkoituksena on toimittaa taloon häädetyn viimeinen tehtävä tai vastaava talon asukkaille. Tällä kertaa Jonin Häädetyn herja on antaa vielä kerran nimeämispisteitä. Joni antaa normaalisti kahdelle talon asukkaalle kaksi ja yksi nimeämispistettä, jotka Joni saa päättää maanantain BB Extrassa.

Jonin häädön jälkeen BB-taloon jäi 11 asukasta.

Joni häädettiin ensimmäisenä miehenä! (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.