Jonna A. painoi nappia ja passitti kaikki miehet häätöäänestykseen

Big Brother -talon 61. päivä käynnistyi miesten kannalta ikävästi, sillä he joutuivat heti herätyksen jälkeen häätöäänestykseen. Jonna A. ehti ensimmäisenä painamaan häätöpainiketta, joka tiesi sitä, että häätöäänestyksesä ovat talon kaikki miehet, Jouko, Markus, Tomi, Tommi, Petteri, Jarno tai Joni ja sunnuntaina talosta tullaan häätämään ensimmäinen mies.

BB-taloon ilmestyi viime tiistaina häätöpainikkeet, joissa luki "MIEHET" ja "NAISET". Jos miehet painaisivat "NAISET" -painiketta, joutuisivat talon kaikki naiset häätöäänestykseen ja, jos naiset painaisivat "MIEHET" -painiketta, joutuisivat talon kaikki miehet häätöäänestykseen. Painikkeita saisi painaa vain kerran ja vain oranssin valon vilkkuessa.

Valo oli ennen perjantaita vilkkunut muutamaan otteeseen, mutta kukaan ei ollut ehtinyt painamaan painikkeita. Lopulta perjantaiaamuna kello 8.12 merkkivalo alkoi vilkkua koko ajan, mutta asukkaat nukkuivat vielä tällöin. Kukaan asukkaista ei herännyt ennen virallista herätystä.

Ensimmäisenä heräsi Jonna A., joka tallusteli pienestä makuuhuoneesta olohuoneen puolelle. Jonna A. huomasi valon vilkkuvan ja nainen säntäsi painamaan "MIEHET" -painiketta. Talossa alkoi fanfaari soida ja Jonna A. ilakoi. Pian muut naiset tulivat hämmästyneinä onnittelemaan Jonna A:ta ja nopeasti myös miehet saivat kuulla napin painalluksesta.

Tämä tiesi sitä, että, kaikki miehet joutuivat häätöäänestykseen. Joku seitsikosta Jouko, Markus, Tomi, Tommi, Petteri, Jarno tai Joni joutuu jättämään BB-talon ensi sunnuntaina. Tulevana sunnuntaina nähdään vasta ensimmäinen häätö, jossa talosta lähtee miesasukas.

Jonna A:n painaessa painiketta, oli Petteri juuri tulossa isosta makuuhuoneesta. Petteri ehti avata makkarin oven, kun Jonna A. jo juhli painamistaan. Petteriä tilanne harmitti, sillä mies oli päivitystänyt nappulaa koko edellisen illan, mutta silloin lamppu ei ollut vilkkunut. Hän oli Tomin ohella yksi innokkaimmista miehistä, joka olisi halunnut painaa painiketta.

Naiset olivat myös innokkaina painikkeen suhteen. Heitä huoletti, että naisia on talossa niin vähän, että olisi jo aika miehen lähteä. Naiset laativatkin toissapäivänä sotasuunnitelman, jolla painiketta saisi mahdollisesti painettua. Tällä hetkellä talon voimasuhteet ovat miesten hyväksi 7-5.

Kaikki miehistä eivät olleet niin innostuneita painamaan painiketta. Esimerkiksi Markus sanoi keskiviikkona Tealle, että hän ei aio olla painamassa painiketta. Samoin Jouko ja Joni eivät olleet aivan varmoja, painaisivatko he painiketta, vaikka siihen tulisi tilaisuus.

Markus oli myös ensimmäisten joukossa onnittelemassa naisia häätöäänestyssuojasta. Naiset ovat siis turvassa tämän viikon häätöäänestykseltä. Tomikaan ei lopulta ollut pahoillaan, vaikka joutui häätöäänestykseen. Tomi otti tilanteen enemmän huumorilla ja totesi, ettei olisi ilman silmälaseja nähnyt valon vilkkuvan, vaikka olisi ollut ensimmäisenä olohuoneessa.

Kauden kahdeksas häätöäänestys käynnistyi välittömästi Jonna A:n painettua häätöpainiketta. Tilanne eteni niin nopeasti, että Subin nettitoimitukselle tapahtui inhimillinen erehdys, että virallisilla Big Brotherin nettisivuilla väitettiin aluksi naisten joutuneen häätöäänestykseen, vaikka sinne joutuivatkin kaikki miesasukkaat. Mikäli joku ehti äänestää jotakin naisasukasta, voi hän saada rahansa takaisin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja antamalla sinne yhteystietonsa, pankkiyhteystiedot jaliittymänumeron, jolla äänestys on toteutettu.

Kahdeksas häädetty asukas selviää tuttuun tapaan ensi sunnuntaina.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Oikaisu nimeämisuutisointiin: Kukaan naisista ei ole häätöäänestyksessä

Aikaisemmin sivustollamme:
Miesten ja naisten taisto ratkaisee tämän viikon nimetyt (23.10.2012)
Big Brotherissa tulossa superviikonloppu (25.10.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.