BB-fanisivuille kasvojenkohotus

Uuden Big Brother -kauden lähestymisen kunniaksi BB-fanisivuille on tehty kasvojenkohotus. Tämä tarkoittaa ulkoasun pientä päivittämistä värikkäämpään suuntaan.

Aiemmin harmahtavat BB-fanisivut ovat kokeneet värikkään kasvojenkohotuksen. Sivuston ulkoasua on muutettu aiempaa värikkämmäksi, jotta sivut eivät vaikuttaisi niin tylsiltä. Samalla sivuston tekninen alusta päivitettiin.

Sisällöllisesti muutoksella ei ole juuri vaikutusta. Ennen kauden alkua julkaisemme uutisia tiedoista uudesta kaudesta sitä mukaa, kun niitä on saatavilla. Lisäksi olemme julkaisseet ja päivittäneet materiaalia Taustaa-osioon. Myös tulevan kauden lähetystiedot sekä tiedot lisäpalveluista ja juontajista on julkaistu niitä osin, mitkä ovat tällä hetkellä tiedossa. Kauden alettua kauden seuranta on aikaisempien vuosien tasolla.

Toivottavasti viihdytte myös näillä sivuilla. Palautetta uudistetuista sivuista voi antaa esimerkiksi palautelomakkeen kautta tai kirjoita mielipiteesi tämän artikkelin kommentiksi.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.