Sub hakee toimittajia BB:n nettitiimiin

Nyt on käynnissä haku Big Brotherin nettitiimiin. Sub hakee toimittajia Big Brotherin nettisivuille ensin syksyn tuotantoa varten toukokuussa.

Asukashaku on tämän vuoden Big Brother -taloon päättyi huhtikuun lopussa, mutta vielä on mahdollisuus päästä lähelle tapahtumien keskipistettä. Mikäli olet kiinnostunut Big Brotherista ja sinulla on kykyä, kirjoitustaitoa ja sähköiset viestimet, tekniikka sekä sosiaalinen media ovat hallussa, voit päästä toimittamaan BB-uutisia Subin nettisivuille. Tämä voi olla todellisen BB-fanin unelma!

Sub hakee nettitoimittajia virallisille BB-nettisivuille. Nettitoimittajan toimenkuvaan kuuluu mm. raportoida talon tapahtumista ja tuottaa sivustolle videoita ja kuvia. Subin BB-nettisivut ovat syksyisin hyvin suosittuja ja ihmiset seuraavat sivuston ja 24/7-palvelun kautta tiiviisti BB-talon tapahtumia päivittäin. Netin ohella sisältöä tuotetaan myös SubTekstiin, BB:n mobiilisivuille ja sosiaaliseen mediaan.

Hakijalta edellytetään kuvien ja videoiden käsittelytaitoa ja hakijan toivotaan olevan kokenut ja nopea tekstintuottaja. Myös hyvä otsikoiden luontitaito tuodaan erityisesti esiin, toivotaan silmää hyville kuvavalinnoille ja myös sosiaalisen median toimintaperiaate pitää tuntea. BB:n nettitoimittajien haku on käynnissä 14.5.2012 saakka.

Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tai postitse:
Sub/ Mari Rasimus
Ilmalantori 2
00240 Helsinki

Merkitse sähköpostisi aihekenttään tai kirjekuoresi päälle "Big Brother toimittajarekry 2012".

Lisätietoa BB-nettitoimittajien hausta Subin netissä

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.