Tanssin taikaa bollywoodlaisittain

Asukkaat pääsevät tanssin pyörteisiin Bollywoodin hengessä. Viikkotehtävässä asukkaiden tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa oma tanssiesitys.

Intialaishenkisessä viikkotehtävässä asukkaat pääsevät eläytymään Bollywoodin tunnelmiin. Asukkaille oli toimitettu värikkäät roolivaatteet ja heidän on suunniteltava tanssiesitys ja esittää se viikkotehtävän päätteeksi.

Suurin osa asukkaista oli innokkaita uudesta viikkotehtävästä. Yksi oli kuitenkin myreissään. Teija ei ollut iloinen tanssitehtävästä. Teija ei suorastaan kiinnostanut aluksi koko tehtävä. Samaan aikaan Iida alkoi hehkuttaa, että he saavat intialaista ruokaa tällä viikolla, joka latisti Teijan tunnelmaa entisestään. Teija oli suunnitellut laittavansa ruoaksi tänään karjalanpaistia.

Iidan toive toteutui, kun asukkaat palasivat ulkoa sisälle ja talo oli koristeltu värikkäästi. Asukkaille oli tuotu myös intialaista ruokaa. Kovan valituksen saattelemana Teija aikoi yhä laittaa karjalanpaistia, mutta Iida esti aikeet ja alkoi valmistaa taloon tuoduista tarpeista enemmän teemaan sopivaa ruokaa muiden asukkaiden kanssa.

Teijan valitus jatkui jonkun aikaa, kunnes Big Brother kutsui Teijan päiväkirjahuoneeseen. Ilmeisesti nainen sai siellä jonkinlaisen motivaatiopuhuttelun, sillä Teija tuli ulos pk-huoneesta tekohymyillen ja teennäisesti huudellen mm. "ihanaa". Motivaatio ei vielä tässä vaiheessa noussut kuitenkaan kovin korkeaksi ja Teija jupisi yksinään tupakkapaikalla.

Taloon saatiin elämää, kun pk-huoneesta tuli taloon tanssinopettaja Ansku Bergström, joka on tuttu Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta. Ansku veti asukkaille noin tunnin tanssiharjoitukset, joiden aiheena oli kropanhallinta. Ansku kehui oppilaitaan ja kertoi, että harjoitukset jatkuvat tiistaina, jolloin keskitytään koreografioihin.

Iltapäivän kääntyessä iltaan asukkaat saivat vielä lisäyksen viikkotehtävään, jossa heidän on kuunneltava taloon kuuluvia ääniä. Jos taloon kuuluu ruuhkan ääniä, asukkaiden on liikuttava yhdessä ryhmässä "intialaisessa ruuhkassa" niin kauan, kunnes ruuhkan ääni kuuluu uudelleen. Kun taloon kuuluu sitarin sulosäveliä, on asukkaiden aloitettava harjoittelemaan tanssiesitystään. Harjoittelu loppuu sitarin sulosäveliin. Asukkaat saavat harjoitella myös muulloin kuin BB:n käskemänä.

Illalla asukkaat pääsivät kunnolla harjoittelemaan. Ensiksi asukkaat tekivät sisääntulonumeron, jonka he saivat Teijaa lukuun ottamatta valmiiksi. Teija kärsi illalla pääkivusta ja seurasi harjoituksia sivusta lähinnä ruokaa syöden. Miehet saivat naisia pidemmälle ohjelmansa, koska naisilta puuttui kokonaan oma ohjelmanumero. Vielä ei kuitenkaan ole valmista, sillä asukkaat odottavat Anskulta vielä lisäneuvoja ja he aikovat tehdä esitykseensä vielä yhteisen ohjelmanumeron.

Viikkotehtävän onnistumiseen vaikuttaa asukkaiden osallistuminen harjoituksiin ja tietysti loppusuorituksena oleva tanssiesitys. Vaikka tehtävä onkin ryhmätehtävä, voi BB tarvittaessa palkita yksittäisiä asukkaita kultapalkinnolla, eli kaikki asukkaat eivät välttämättä saa kultaa tällä viikolla. Palkinnon kultaisuuteen vaikuttaa se, kuinka hyvin he ottavat osaa viikkotehtävään. Viikkotehtävän aikana tulee myös päivätehtäviä, jotka vaikuttavat viikkotehtävän onnistumiseen.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Viikkotehtävä: Bollywood
Lisäys viikkotehtävään: Äänimerkit

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.