Katarina häädettiin kuudentena

BB-kauden kuudes häädetty on Katarina, kun hän hävisi häätöäänestyksessä Johannalle. Häädön ratkettua Johanna puhkesi lohduttomiin kyyneliin, kun hänen talon läheisin ystävänsä joutui häädetyksi.

Asukkaat olivat nimenneet toisiansa häätöäänestykseen tällä viikolla keskiviikosta perjantaihin. Nimeämisistä olivat suojassa talon uudet asukkaat Jarno, Joni ja Petteri sekä Iida, joka sai koskemattomuuden uusien asukkaiden päätöksellä.

Nimeämisten perusteella häätöäänestykseen nimettiin vain kaksi asukasta, Johanna ja Katarina. Häätöäänestys alkoi viime perjantaina, mutta asukkaille nimetyt asukkaat paljastettiin vasta sunnuntain suorassa lähetyksessä. Big Brother kertoi perjantaina ainoastaan sen, ettei äänestyksessä ainakaan ole Jonna A. ja Teija. Lisää hämminkiä taloon aiheutti BB:n ilmoitus sunnuntaina alkuillasta, että kahdeksan asukkaan on pakattava laukkunsa. Ainoastaan Iidan, Jarnon, Jonin, Jonna A:n, Petterin ja Teijan ei tarvinnut pakata.

Lopulta nimetyt paljastettiin Talk Show'n alussa. Sen jälkeen, kun kaiuttimista kuului Katarinan ja Johannan nimet, tenttasi juontaja Elina Viitanen Johannan mielipidettä, miksi hän oli mielestään taas häätöäänestyksessä. Johanna arveli, että hän ärsytti joitakin ihmisiä ja hänen mielestään jotkut talossa myös pelaavat. Teijalta puolestaan kysyttiin mielipidettä häätöuhan alla olleista, mutta häneltä saatiin vain varsin poliitikkomainen kaarteluvastaus.

Talk Show'n lopussa oli häädön aika tuttuun tapaan. Kun Elina julisti taloon Katarinan tulleen häädetyksi, puhkesi Johanna lohduttomaan itkuun. Johanna halasi pitkään Katarinaa ennen kuin häädetty halasi myös muita jäljellä olevan ajan puitteissa. Kun Katarina oli poistunut talosta, painui Johanna itkemään hetkeksi kylpyhuoneeseen. Pian Johanna palasi muiden pyynnöstä takaisin sohvalle, edelleen itkevänä.

Sohvalla Johanna totesi, ettei hän ollut yhtään onnellinen, vaikka oli yhä talossa. Lisäksi Johanna tokaisi, että hän tuntee itsensä todella yksinäiseksi. Vaivautunut ilmapiiri valtasi BB-talon Iidan ja Tommin silittäessä Johannan selkää Johannan itkiessä.

Samaan aikaan studioon saapui helpottuneen oloinen Katarina. Katarina oli onnellinen päästessään takaisin ulkomaailmaan ja hän totesi, että odottaa ulkomaailmassa kavereita, shoppailua ja biletystä. Elinalle Katarina totesi, ettei talo ollut hänen paikkansa, eikä siellä ollut sellaisia ihmisiä, joiden kanssa hän normaalistin elää. Katarina oli iloinen Johannan puolesta, sillä hän ei olisi halunnut jäädä taloon, jos Johanna olisi häädetty.

Katarinan häädön jälkeen BB-taloon jäi 13 asukasta.

Kuudes häätö: Katarina ulos talosta!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.