Tomi häädettiin kymmenentenä

Kauden kymmenes häätö pistettiin täytäntöön sunnuntaina, kun Tomi joutui poistumaan BB-talosta. Tomi joutui taipumaan häätöäänestyksessä Jonna A:lle ja Tommille, jotka jatkavat elämäänsä talon seinien sisäpuolella.

Asukkaat eivät olleet kuulleet ennen sunnuntain suoraa lähetystä häätöäänestyksessä olevien asukkaiden nimiä. He saivat kuulla ne Talk Show'n alussa, kun Big Brother kuulutti taloon, että häätöäänestyksessä ovat Tommi, Jonna A. ja Tomi. Yllättynein nimensä kuulemisesta oli Tomi, jonka naama venähti toden teolla ja sai naurut niin asukkailta kuin studioyleisöltä.

Tomi piti nimetyksi joutumistaan "pommina". Hän oli ollut todella itsevarman oloinen jo edellisen kerran oltuaan häätöuhan alla, kun häätöäänestyksessä oli pelkkiä miehiä. Tällöin Tomi piti selviytymistään 90 %:sti varmana. Nytkin Tomi käyttäytyi ennen suoraa lähetystä jännästi, kun Teija löysi pyykkikorista Tomin likapyykkiä ja Tomi totesi, että hän pesee ne sitten suoran lähetyksen jälkeen. Tosin heti perään Tomi sanoi, että voi sitten lähettää vaatteet perään, jos hän putoaa.

Hetkeä ennen häätöään Tomi teki vielä lupauksen, että hän laittaa talossa ensi viikolla ruokaa, jos pysyy talossa. Tämä ei kuitenkaan auttanut, vaan katsojat häätivät Tomin talosta, joka pysyi lähes koko häätöäänestyksen ajan putoajan paikalla. Häätöäänestyksessä 31,5 % annetuista äänistä saanut Tomi joutui poistumaan talosta.

Kun Tomin nimi kuului talon kaiuttimista nousi Tomi ylös ja haki nahkatakkinsa ja kenkänsä naulakosta ja hän valmistautui poistumaan talosta. Samalla Tomi halasi muita asukkaita ja vielä ennen lähtöään Tomi toivotti taloon jääneille asukkaille onnea.

Hieman hämmentyneen oloiset asukkaat jäivät taloon ja Teija totesi heti, että talo hiljenee paljon, kun höpöttäjänä tutuksi tullut Tomi poistui talosta. Iida jäi hetkeksi seisomaan sohvan taakse lievästi järkyttyneenä, sillä nainen oli antanut Tomille yhden nimeämispisteen ja nimeämistilanteessa Iida uskoi, ettei Tomi tule lähtemään talosta. Asukkaiden mentyä tupakkapaikalla Teija ja Tea totesivat Tomin olleen hyvin kalpea häädön hetkellä.

Ensimmäisenä alkuperäisenä miehenä häädetty Tomi ei näyttänyt olevan studiossa millänsäkään tilanteestaan. Hän piti omaa suoritustaaan kovana, olihan hän pysynyt talossa 11 viikkoa. Kipakoista väleistä Tean kanssa Tomi totesi hymy huulillaan, että heillä on viha-rakkaussuhde, jonka hän uskoi lopulta päättyvän rakkauteen. Tomille näytettiin hänen nimenneet asukkaat, mutta häneltä ei kysytty mielipiteitä nimeäjistä, mutta kasvoilta oli luettavissa yllätystä ainakin Joukon ja Jonna A:n kohdalla.

Tomi sai suorassa Talk Show'ssa asettaa uuden Häädetyn herjan. Tällä kertaa Tomin tehtävänä oli valita yksi asukkaista kiroilupoliisiksi ensi viikolla, joka kirjaa kaikkien asukkaiden kiroilut ylös. Luonnollisesti kiroilupoliisi ei itse saa kiroilla tehtävänsä aikana. Tomi ei saanut valita Teijaa tai Joukoa, jotka olivat voittaneet aiemmin päivällä sananselitysturnauksen, jossa palkintona oli suoja Häädetyn herjalle. Tomi valitsi Häädetyn herjan saajaksi Jonna A:n, koska Jonna A. kiroilee itse niin paljon.

Tomin häädön jälkeen BB-taloon jäi seitsemän asukasta.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Tomi häädettiin kymmenentenä talosta!
Häädetyn herja: Jonna A:sta kiroilupoliisi!
Big Brother tiedottaa: Häädetyn herja

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.