Vanhat viikkotehtävät ja vanhat asukkaat tekevät paluun BB-taloon

Uudessa viikkotehtävässä asukkaat pääsevät muistelemaan menneiden kausien viikkotehtäviä ja tapaamaan vanhoja BB-asukkaita. Tehtävät käydään läpi päivätehtäviksi mukailluiksi.

Asukkaat olivat jo ennen viikkotehtävää puhuneet aikaisempien kausien tehtävistä. Esimerkiksi Teija oli toivonut viime kauden kaltaista Tonttupajaa tämän viikon viikkotehtäväksi. Jouluaiheista viikkotehtävää veikkailtiin joka tapauksessa.

Big Brother kutsui asukkaat sohvalle viikkotehtävän antoa varten. Asukkaat saivat kuulla, että he pääsevät tekemään aikaisempien kausien viikkotehtäviä päivätehtävien muodossa. Sunnuntaina Tomin Häädetyn herjan takia BB-talon kiroilupoliisiksi joutunut Jonna A. jatkaa tehtävässään ja kirjaa ylös asukkaiden kiroilut.

Kiroilu vaikuttaa viikkotehtävän onnistumiseen. Mitä enemmän asukkaat kiroilevat, sitä huonommat mahdollisuudet heillä on voittaa kultaa. Asukkaat totesivat, että he aikovat skarpata kiroilun suhteen. Kiroilun ohella viikkotehtävän onnistumiseen vaikuttaa tietenkin se, miten he onnistuvat päivätehtävissä. 

Luettuaan tehtävän asukkaat olivat innoissaan ja alkoivat spekuloida, mitä viikolla tulee tapahtumaan. Asukkaat alkoivat miettiä, mitä tehtäviä he tulevat tekemään viikon aikana. Asukkailla olivat omat toiveensa ja veikkailunsa. Yleinen mielipide oli, että tulossa olisi hyvä viikko.

Viikkotehtävään liittyy myös aikaisempien kausien asukkaiden vierailuja taloon. Vanhat asukkaat vierailevat talossa omien viikkotehtäviensä aikana. Maanantaina talossa käydään läpi kauden 2007 ja 2011 viikkotehtäviä, joiden aikana talossa vierailivat jo Kadi ja Farbod kaudelta 2007. Myöhemmin taloon vierailun tekee kauden 2011 Salar ja muiden kausien asukkaita nähdään tulevina päivinä.

Ensimmäisenä asukkaat pääsivät kauden 2007 Heikoilla hangilla -viikkotehtävän kimppuun tehtäväalueella. Tehtäväalueelle oli rakennettu lyhyt hiihtorata, jolla asukkaat pääsivät hiihtämään. Päivätehtävässä asukkaiden oli hiihdettävä 25 km iltapäivän aikana. Taloon vierailulle tullut Kadi luki tehtävänannon, jossa kerrottin 2007 asukkaiden onnistuneen 150 km:n ja yli 4000 kierroksen urakassaan.

Kadi seurasi asukkaiden tehtävää jonkin aikaa ja samalla asukkaat kertoivat talon tapahtumista tältä kaudelta. Asukkaat myös kyselivät Kadilta hänen tuntemuksiaan omalta kaudelta. Jonkin aikaa talossa oltuaan Kadi poistui päiväkirjahuoneen kautta.

Vähän myöhemmin Farbod tuli vierailulle ja hän halusi kuin vanhoja muistoja verestääkseen hiihtää nykyisten asukkaiden kanssa tehtäväalueella. Farbodin suoritus oli kuin vuodelta 2007, eli yhtä kaatuilua. Tämän kauden asukkaista kaatuilussa kunnostui Iida, joka tuntui olevan yhtenään tekemisissä kasvotusten lumen kanssa.

Farbodin vierailun aikana asukkaat menivät sekaisin kierrosmäärissä, eivätkä he olleet varmoja, saivatko he 25 km täyteen tehtävän päättyessä. Asukkaiden poistuttua tehtäväalueella, he rupattelivat jonkin aikaa Farbodin kanssa, joka kertoili omia tarinoitaan ja elämästään BB:n jälkeen. Lopulta Farbodkin joutui jättämään BB-talon taakseen ja poistumaan pk-huoneen kautta.

Illalla asukkaat saivat lisää vieraita, kun Salar ja Suvi kaudelta 2011 tulivat taloon pesän kautta. Aluksi asukkaat tutustuivat vieraisiin ja sen jälkeen he pääsivät tekemään päivätehtävänä 2011 kauden Tonttupaja-tehtävää. Asukkaat pääsivät paketoimaan lahjoja Salarin ja Suvin avustaessa. BB toimitti asukkaille jouluiset asut päivätehtävää varten.

Asukkaat olivat innoissaan viikkotehtävästä ja yllätysvieraistaan. He jäivät jännityksellä odottamaan, mitä tehtäviä olisi tulossa ja keitä nähdään vieraina tämän viikon aikana.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Viikkotehtävä: Kultainen klassikko
Kultainen klassikko, päivätehtävä 1: Heikoilla hangilla
Viikkotehtävä: Heikoilla hangilla (kausi 2007)
Kultainen klassikko, päivätehtävä 2: Tonttupaja
Oikea viikkotehtävä: Tonttupaja (kausi 2011)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.