Tomi, Jonna A. ja Tommi ovat häätöäänestyksessä

Tämän viikon häätöäänestyksessä on kolme asukasta. Häätöuhan alla ovat Tomi, Jonna A. ja Tommi.

Tämän viikon nimeämiset käytiin torstaina ja perjantaina. Big Brother poisti torstaina lisänimeämispisteet käytöstä, joten nimeämiset käytiin normaaleilla nimeämispisteillä ensimmäisen kerran sitten viidennen viikon.

Nimeämisten puheenaihe oli talon lemmenpari, eli Markus ja Tea, joiden lempiminen ärsytti monia asukkaita. Erityisesti asia otti päähän Teijaa ja Jonna A:ta, jotka molemmat vannoivat antavansa nimeämispisteitä Markukselle ja Tealle. Pääjuonittelijan roolin jälleen kerran ottanut Teija puhui samasta asiasta myös Tommin ja Tomin kanssa, johon Tomi ei virkannut mitään, mutta Tommi sanoi nimeävänsä samoin kuin Teija.

Parisuhteensa ohella Tea valitti viikkotehtävän aikana paljon ja suoritti koiran rooliaan huonosti. Muut asukkaat valittivat tästäkin viikon aikana runsaasti, mutta tästä huolimatta valitukset eivät tuottaneet tarpeeksi nimeämispisteitä viedäkseen Tean häätöuhan alle.

Loputa juuri kukaan Teijan kanssa asiasta keskustelleet eivät nimenneet Markusta ja Teaa. Ainoastaan Tommi antoi kaksi pistettä Tealle. Teija nimesi yllättäen Tommin, vaikka oli luvannut, ettei Tommille anna pisteitä. Juonittelujen ulkopuolella pysynyt Tomi taas nimesi oman päänsä mukaan, vaikka Tea olikin hänen nimeämislistallaan.

Tällä kertaa nimeämisissä nähtiin yllättäviä rivien rakoiluja, sillä Jouko rikkoi alkuperäisten miesasukkaiden jo alkukaudesta tekemän sopimuksen, jossa he eivät nimeä toisiaan. Jouko antoi yhden pisteen Tomille. Pisteen Tomi sai myös Iidalta, jolta ei ole miehelle aiemmin tällä kaudella tullut pisteitä. Iida sanoi antaneensa pisteen raskain mielin, mutta hän oli kyllästynyt Tomin jatkuvaan äänessä olemiseen.

Asukkaille ei ole kerrottu häätöäänestyksessä olevia asukkaita. Tea oletti nimeämisten päätyttyä, että hän on varmasti häätöäänestyksessä. Osa asukkaista eivät halunneet nimeämisten jälkeen puhua annetuista nimeämispisteistä, vaikka sääntöjen mukaan se olisi sallittu. Iida oli yksi tällaisista asukkaista.

Tomi, Jonna A. ja Tommi ovat siis häätöuhan alla ja yksi heistä häädetään sunnuntaina BB-talosta. Häätöäänestys on jo käynnistynyt.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Nimeämispisteiden jakautuminen ja nimeämisperustelut

Lue lisää sivustoltamme:
Nimeämispisteiden jakautuminen
BB poisti lisänimeämispisteet käytöstä (8.11.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.