Anne häädettiin ensimmäisenä BB-talosta

Ensimmäinen asukas häädettiin BB-talosta toisen viikon sunnuntaina, kun kaikki asukkaat olivat häätöäänestyksessä. Ensimmäisenä BB-talon joutui jättämään Anne.

Big Brother oli laittanut kaikki asukkaat häätöäänestykseen toisella viikolla. BB-talossa järjestettiin toisella viikolla nimeämiset, mutta BB huijasi asukkaita ja ne olivat valenimeämiset. Nimeämispisteillä ei siis ollut mitään vaikutusta, vaan kaikki asukkaat olivat häätöuhan alla.

Asukkaat saivat kuulla vasta Talk Show'ssa, että he kaikki ovat häätöuhan alla. Kun asukkaat saivat tietää olevansa häätöäänestyksessä, se ei aiheuttanut suurta tunnereaktiota. Osa asukkaista arvasi, että he kaikki ovat äänestyksessä. Jos valenimeämiset olisivat olleet oikeat, kolme eniten nimeämispisteitä saanutta olisivat olleet Anne, Jussi ja Tuulikki.

Tunteet nousivat todella pintaan vasta, kun häädön hetki tuli. Asukkaiden odottaessa häädetyn nimeä joku asukkaista nyyhkytti varsin äänekkäästi. Tunnelma keventyi hetkeksi, kun joku talon miehistä röyhtäisi talon ollessa hiljaisuudessa. Muut asukkaat ja studioyleisö repesi nauruun ennen kuin häädetty asukas julkistettiin.

Lopulta BB-talon kaiuttimista kuului, kuka saa lähteä BB-talosta ensimmäisenä. Kymmenennen kauden ensimmäinen häätöäänestys ratkesi sunnuntain Talk Show'ssa, jonka mukaan Anne sai vähiten ääniä ja hän joutui poistumaan BB-talosta. Anne keräsi 4,42 % annetuista äänistä. Tuotanto julkaisi sunnuntaina vain neljä vähiten ääniä saanutta asukasta, jotka olivat Annen lisäksi Tuulikki, Markku ja Jonna.

Studiossa Anne oli lähes hysteerinen ja hän itki Mari Sainion haastattelussa studion sohvalla. Hieman rauhoituttuaan Anne sai kerrottua, että hän ei ollut oma itsensä talossa ja hän jarrutteli itseään. Anne ei kokenut, ettei hänellä ollut BB-talossa ketään läheistä, eikä hän osannut elää BB-talossa.

Ensimmäinen häätö oli taloon jääneille asukkaille helpotus, kun se ei koskenut heitä, vaan he saivat jatkaa elämäänsä BB-talossa. Annea ei hirveästi jääty murehtimaan. Anne oli katsojien, lähinnä Big Brother -talon yhteisön taloon äänestämä asukas. Jussi toi sen esiin, että Anne pääsi taloon äänestyksessä, joka oli ilmainen, mutta hän putosi maksullisessa äänestyksessä. Jenna mainitsi, ettei Anne ollut sinut itsensä kanssa, vaan hän valitteli Jennan mukaan mm. siitä, miltä hän ulospäin näyttää talossa.

Annen häädön jälkeen BB-taloon jäi 15 asukasta.

Anne häädettiin talosta

Artikkelia on päivitetty 8.9.2014 kello 18:43: Korjattu Annen ääniosuus häätöäänestyksessä Big Brother -tuotannon julkaistua viralliset häätöäänestyksen tulokset.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.