Kellari voitti toisen viikkotehtävän, osat vaihtuvat BB-talossa

Big Brotherin kauden toinen viikkotehtävä ratkesi sunnuntain Talk Show'ssa. Viikkotehtävän voitti Kellari, joka päätti muuttaa Kartanoon.

Asukkaat saivat kuulla sunnuntai-iltana viikkotehtävän tuloksen. Kellari voitti Kartanon Matkalla Tippavaaraan -viikkotehtävän viidellä kilometrillä. Voitettuaan viikkotehtävän Kellarin asukkaat päättivät vaihtaa Kellarin olot Kartanoon.

Viikkotehtävässä asukkaiden piti kävellä mahdollisimman pitkä matka juoksumatolla. Kellarin joukkue käveli 232 kilometriä ja Kartano 227 kilometriä. Lisäksi molemmilla joukkueilla oli voitetuista päivätehtävistä matkalahjakortteja, Kellarilla kilometrin ja Kartanolla neljän kilometrin edestä. Kun nämä lisättiin käveltyihin matkoihin, voittajaksi selvisi Kellari.

Juontaja Mari Sainio kertoi asukkaille viikkotehtävän tuloksen suorassa Talk Show -lähetyksessä. Kellarin asukkaat puhkesivat riemuhuutoon välittömästi tuloksen selvittyä ja Kartanon asukkaat katsoivat vierestä hämmentyneinä. Kellarin asukkaat joutuivat päättämään välittömästi, vaihtavatko he asuinpaikkaa BB-talossa. Päätös oli nopea ja yksimielinen, Kellari päätti muuttaa Kartanoon.

Kun taloyhteys oli päättynyt, alkoivat Kartanon asukkaat spekuloimaan, huijasivatko kellarilaiset. Kellarin asukkaat eivät tätä myöhemmin. Suoran lähetyksen jälkeen keskustelu aiheen tiimoilta jatkui ja yksi voiton arkkitehdeistä, Armi, joka oli kävellyt salaa Kartanolta perjantaina, ehdotti, Jussille, että hän paljastaa kävelynsä Kartanolle. Jussi ei kuitenkaan suostunut tähän, koska hänen mielestään se henkilöityisi liikaa häneen.

Kellari ei siis paljastanut Kartanolle temppujaan, vaikka keskustelu jatkui kiivaana. Kartano ei uskonut, että pelkillä nopeilla vaihdoilla ei selitetty Kellarin voittoa, niinpä pian tulevat Kellarin asukkaat olivat kärmeissään. Jussi uskoikin, että heidän naapurinsa eivät enää suostu mihinkään sopimuksiin, koska he ovat huijanneet, eivätkä usko heitä.

Tämän viikon Kellarissa olleet asukkaat muuttavat ainakin tulevaksi viikoksi Kartanon puolelle ja Kartanossa olleet asukkaat muuttavat verkkoaidan toiselle puolelle.

Viikkotehtävän lopputulokset su 7.9.2014:

Kellari 232 + 1 km = 233 km

Kartano 227 + 3 km = 230 km

Kellari voitti viikkotehtävän ja siirtyy ensi viikoksi Kartanoon.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.