Asukkaat saivat kuulla nimetyt asukkaat, Big Brotherin synttärikakku BB-taloon

Perjantaina BB-studiolla juhlittiin Big Brotherin kymmenettä kautta. Asukkaat eivät siitä tosin kostuneet kovinkaan paljoa, sillä he saivat vain kuulla häätöäänestyksessä olevat asukkaat ja taloon tuli synttärikakku.

Asukkaat olivat kuulleet päivällä BB-talon ulkopuolella olevasta studiosta ääniä. He ihmettelivät, mitä se tarkoitti, kun he kuulivat musiikkia, ihan kuin olisi bändi. Joku asukkaista tunnisti ääneksi Martinan, joka esiintyi Big Brotherin juhlalähetyksessä. Asukkaat alkoivat spekuloida, häädettäisiinkö joku asukkaista jo perjantaina ja se pisti osan asukkaista jännittämään.

Talon ulkopuoliset äänet unohtuivat, kun asukkaat joutuivat tehtäväalueelle suorittamaan päivätehtävää. Päivätehtävä oli käynnissä, kun Big Brotherin juhlalähetys käynnistyi Subilla ja päivätehtävän päätyttyä asukkaat kutsuttiin sohville. Nimoa ja Jennaa alkoi jännittää, että nyt joku häädetään.

Arvailu meni kuitenkin väärin, sillä Big Brother kertoi asukkaille, ketkä ovat tämän viikon häätöäänestyksessä. BB-talon kaiuttimista kuului pian Armin, Markun, Tuulikin ja Jonathanin nimet. Kaikkein yllättyneimpiä asukkaat olivat Jonathanin nimetyksi tulemisesta, mutta Jonathan itse sanoi arvanneensa, että hän on häätöäänestyksessä.

Kartanon puolella ihmeteltiin nimeämisuutisten jälkeen omassa porukassa Jonathanin joutumista häätöäänestykseen. Kartanon asukaat pohtivat, että Jonathanin oli pakko saada pisteitä Kellarista, ei hän muuten olisi joutunut äänestykseen. Todellisuudessa Jonathan oli saanut kaikki nimeämispisteet Kartanon puolelta.

Illan edetessä asukkaat odottivat bileitä, sillä heile lopulta valkeni, että Big Brother juhli parhaillaan kymmenettä kauttaan. Kovin suuria synttäribileitä ei kuitenkaan saatu, sillä taloon toimitettiin entisten asukkaiden, Suvin (2007) ja Tamerin (2011) toimesta kaksi kakkua Kartanon puolelle. Oli mielenkiintoista, että Suvin ja Tamerin käydessä BB-talossa asukkaat olivat lukittuina pihalle, mutta lähes samanaikaisesti Jenna ja Nimo puhuivat Tamerin "Älä huuta" -huudahduksesta.

Sisälle päästyään asukkaat näkivät kakut, mutta Kartanon asukkaat eivät heti ryhtyneet niitä syömään. Ilmeisesti vasta Big Brotherin vihjailuista Kartanon asukkaat ryhtyivät jakamaan kakkuja ja he lopulta päättivät antaa paloja myös Kellariin.

Samassa yhteydessä Kellarin asukkaat saivat myös ruokaa pitkän ajan jälkeen, joka kiristi nälkäisten kellarilaisten hermoja. Kartanon asukkaiden ongelmana oli yhä ymmärtämättömyys viikkotehtävän tarkoitus ja se, että heidän täytyy pitää huolta rotista, jos he haluavat voittaa viikkotehtävän. Myös tehtävien organisoimattomuus ja kotitöiden yleinen osaamattomuus on Kartanolle suuren suuri ongelma.

Pienimuotoisten kakkukestien jälkeen tunnelma BB-talossa rauhoittui Kellarin ja Kartanon välillä ainakin väliaikaisesti.

Lue myös:
Jonathan, Markku, Tuulikki ja Armi ovat nimettynä kolmanteen häätöäänestykseen (18.9.2014)
BB-rotat saavuttamattoman juuston perässä (19.9.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.