Rotat tutkijoitaan etevämpiä päivätehtävässä

BB-talon Kellarin rotat laitettiin lauantaina häkkiin, mutta ei kovin pitkäksi aikaa. Rotat kun osoittautuivat tutkijoitaan etevimmiksi.

Kireä tunnelma BB-talossa jatkui lauantaiaamuna, kun Kartanon tutkijat olivat suuttunet Kellarin rotille Rotat olivat yöllä käyneet juomassa juomapullonsa tyhjäksi ja lisäksi Tuijan ja Annan juomapullot olivat menneet rikki omia aikojaan. Suuttumusta lisäsi Kellarin asukkaiden vaatimukset aamupalan suhteen.

Kartanolaiset antoivat aamupalaa vain rotille, jotka olivat heidän mielestään käyttäytyneet kunnolla. Aamupalaa saivat vain Anna, Tuija ja Joni. Kun osa Kellarin asukkaista eivät saaneet aamupalaa, he eivät suostuneet pyörittämään Kartanoon sähköä. Tämä hermostutti kartanolaisia lisää ja he uhkasivat jättää Kellarin ruoatta.

Lopulta Big Brother joutui ohjeistamaan kartanolaisia, ettei rottia voi nälkiinyttää. Big Brotherin ohjeet aiheuttivat riitaa Kartanon asukkaiden kesken. Big Brotherin ja Kellarin asukkaiden ristipaineessa kartanolaiset joutuivat tekemään ruokaa Kellariin hammasta purren.

Päivätehtävässä Kartanon asukkaiden piti saada Kellarin rottia häkkiin päivätehtävän ajaksi. Rotilla oli mahdollisuus valita osallistujat ja mahdollisuus kieltäytyä menemästä häkkiin. Lisäksi Kellarin rotilla on halutessaan mahdollisuus keskeyttää päivätehtävän suoritus.

Kartanon tutkijoiden tavoitteena oli siis pitää häkissä vähintään yksi rotta, eikä häkki saanut olla tyhjillään 15 minuuttia kauempaa. Kellarin asukkaat valitsivat ensimmäisiksi suorittajiksi Jonathanin ja Tuijan. Tehtävän alettua kellarilaiset alkoivat pohtia tehtävän tarkoitusta.

Lopulta he tekivät päätelmän, että rottien pitää keskeyttää tehtävä, sillä he eivät halua olla lukittuna häkkiin. Kartanolaiset patistivat muita kellarilaisia häkkiin, kun edelliset sieltä poistuivat, jotta tehtävä ei epäonnistuisi. Kaikki Kellarin asukkaat kävivät häkissä vuorollaan, kunnes viimeisten poistutta eivät kellarilaiset enää palanneet häkkiin.

Big Brother viimein kuulutti päivätehtävän päättyneeksi ja kellarilaiset arvelivat voittaneensa sen. Päivätehtävän jälkeen BB-talossa riidat leimahtivat toden teolla. Välit olivat todella tulehtuneet ja tilanteen helpottamiseksi Jenna ja Nimo päättivät kahdestaan olemaan puhumatta kellarilaisille.

Puhumatomuus aiheutti, että kellarilaiset mölysivät kartanolaisille heitä provosoiden. Tästä Kartanon asukkaiden kuppi meni lopullisesti nurin ja BB-talossa oli kuin kylmä sota. Lauantai jatkui BB-talossa vähemmän mukavissa tunnelmissa.

Tehtävänannot BB-nettisivuilla:
Päivätehtävä: Rotta kolossa
Päivätehtävä: Rotta kolossa - ohjeet tutkijoille

 

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.