Asukkaat saivat kuulla vain yhden nimetyn asukkaan

Big Brother päätti hieman kiusata asukkaita lauantai-iltana. Tietoa häätöäänestykseen nimetyistä asukkaista odottaneet asukkaat saivat illan pimeinä tunteina kuulla vain yhden asukkaan nimen.

Asukkaat olivat lauantaina suorittaneet viikkotehtävää ja taisto oli tauonnut viimeisen parin suoritettua osatehtävänsä. BB-talon asukkaat alkoivat rauhoittua yöpuulle menoa varten, mutta Big Brother oli eri mieltä. Isoveli päätti tarjota jännitystä asukkaiden iltaan.

Big Brother käski asukkaat sohville kello 23:n jälkeen. Asukkaat spekuloivat, kertooko Big Brother viikkotehtävän päättyvän vai paljastetaanko heille häätöäänestykseen joutuneet asukkaat. Asukkaiden hiljennyttyä sohville, BB-talon kaiuttimista kuului, että asukkaille kerrotaan häätöäänestykseen joutuvat asukkaat.

Tuskallisen hitaan odotuksen jälkeen kaiuttimista kuului ensimmäisenä Jarnon nimi ja heti perään kuului sana "ja". Tämä sai monet asukkaat kauhistumaan, että häätöäänestyksestä tulee kaksinkamppailu. Jarno naureskeli, että se on nyt "fifty-fifty". Tämän jälkeen odotettiin jälkeen pitkä tovi, jonka jälkeen Big Brother antoi asukkaille luvan liikkua.

Jonna huusi kovaan ääneen BB:lle, että se teki ikävän tempun. Asukkaat jäivät vaille tietoa muista asukkaista häätöäänestyksessä. Osa alkoi spekuloida, että miksi Big Brother jätti toisen nimettynä olleen asukkaan nimen kertomatta.

Tuulikilla oli puolestaan teoria, että häätöäänestyksessä on Jarnon lisäksi kolme muuta asukasta, jotka olivat myös viime viikolla häätöäänestyksessä. Todellisuudessa häätöuhan alla ovat Jarnon lisäksi Tuulikki, Jonathan ja Janne.

Jarno oli sitä mieltä, että äänestyksessä on useampi kuin kaksi asukasta. Myös Joonas oli samaa mieltä. Joonaksen mielestä näin suuressa joukossa on oltava neljä asukasta häätöäänestyksessä ja, jos vain olisi kaksi asukasta äänestyksessä, se olisi Joonaksen mielestä sovittu juttu.

Big Brotherin tiedonannon jälkeen Jonna, Jonathan ja Tuija villiintyivät ja he ryhtyivät tanssimaan keittiön pöydällä. Tuulikki komensi kolmikkoa pois pöydältä, mutta Tuulikki joutui komentamaan useampaan otteeseen ennen kuin he tottelivat.

BB-talo alkoi lopulta rauhoittua ja valmistautumaan viimeiseen yöhön ennen seuraavaa häätöä. Sunnuntaina päivällä asukkaat saivat kuulla lisää nimettyjä asukkaita, kun Big Brother kertoi myös Tuulikin olevan häätöäänestyksessä. Jannen oleminen häätöuhan alla kerrottiin asukkaille niin ikään vasta sunnuntaina päivällä. Viikkotehtävän päätyttyä asukkaat saivat kuulla myös neljäntenä häätöäänestyksessä olevan Jonathanin.

Neljä asukasta häätöäänestykseen - Tuulikki, Jarno, Jonathan ja Janne häätöuhan alle (25.9.2014)

Artikkelia on päivitetty 28.9.2014 kello 13:30, 17.48 ja 19:25: Lisätty tieto, että Big Brother kertoi sunnuntaina asukkaille, että myös Tuulikki, Janne ja Jonathan ovat häätöäänestyksessä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.