Kellari pysyi loppuun asti niskan päällä, Kartanolle vain yksi voitto

Viides viikkotehtävä saatiin päätökseen sunnuntaina. Kartano ja Kellari ovat kisailleet pareittain toisiaan vastaan Arkkiviholliset-viikkotehtävässä, jossa Kellarin joukkue on ollut pahasti niskan päällä.

Sunnuntaina oli ohjelmassa vielä kaksi tehtävää, joista ensimmäinen oli johtajien ottelu. Tässä Kartanon johtaja Jonna ja Kellarin johtaja Leyla kisailivat toisiaan vastaan painissa. Ottelussa painitaan seitsemän erää ja enemmän eriä voittaneen joukkue saa ottelusta peräti kolme pistettä. Erävoiton saa, jos onnistuu kaatamaan vastustajan painimolskiin, eikä vastustaja pääse nousemaan kymmenessä sekunnissa.

Johtajien painiottelussa Jonna on ylivoimainen, onhan hänellä urheilutausta ja pituus- ja painoetu. Jonna ottaa ottelun heti alkuunsa ja voittaa neljä ensimmäistä erää, jolloin nainen on tavoittamattomassa johdossa. Big Brother keskeyttää ottelun ja Jonna on voittanut. Ottelun jälkeen Leyla saa ilmeisesti paniikkikohtauksen, jolloin Tuija tuli rauhoittelemaan Leylaa ja tilanne menee nopeasti ohi ja Leyla on taas kunnossa.

Leyla tuntui ottavan tappion varsin raskaasti, vaikka omat joukkuetoverit kritisoivat ottelun aikana, ettei Leyla suorittanut tehtävää täysillä. Paniikkikohtauksen mentyä ohi, Kellarissa valitettiin siitä, että Tuija oli ottanut tilanteen haltuunsa. Jarno sanoi, että hän olisi osannut itse hoitaa tilanteen ja Jenna muistutti, että onhan heillä Nimo, joka on lähihoitaja. Nimo ei tilanteessa tehnyt kuitenkaan mitään ja Jarno vaan huuteli paperipussia paikalle.

Viikkotehtävä huipentui tanssitehtävään pelikonsolilla, johon molemmat joukkueet saivat asettaa kolme vapaavalintaista asukasta. Kellarin ja Kartanon asukkaan piti tanssia konsolin ohjeiden perusteella ja enemmän pisteitä saanut asukas voittaisi parinsa. Ennen peliä pidettiin lehdistötilaisuus, mutta Big Brotherin vedonlyöntiluukku oli jo sulkeutunut, eli asukkaat eivät enää veikanneet voittajia.

Tanssissa ensimmäisenä parina olivat Jonathan ja Leyla. Jonathanilla oli jotain ongelmia, sillä hänelle pisteitä kertyi hyvin vähän verrattuna Leylaan. Leyla ottikin ylivoimaisen voiton. Kellarin voittoputki sai jatkoa seuraavana, kun Nimo kukisti Tuijan. Viimeisessä parissa Kartanokin pääsi juhlimaan, kun Jonna voitti selvästi Jennan.

Kellarille siis viimeisen osatehtävän voitto. Kaikista osatehtävistä Kartano onnistui voittamaan vain yhden ja loput menivät Kellarille. Ennen lehdistötilaisuuksien pisteitä ja pistevähennyksiä Kellarin asukkaat johtavat viikkotehtävää reilulla erolla. Myös vedonlyönnit ovat menneet Kellarille.

Pian viimeisen osatehtävän päätyttyä Big Brother ilmoitti asukkaille viikkotehtävän päättyneen. Asukkaat lähtivät  iloisina vaihtamaan pois tehtävän vaatteita päältään. Kovinkaan moni ei tuntunut pitäneen tästä viikkotehtävästä.

Viikkotehtävän tulos selviää tämän illan Big Brother Talk Show'ssa.

Lue lisää:
Uhoamista ja konsolipelaamista viikkotehtävässä (26.9.2014)
Kellari menossa murskavoittoon arkkivihollisten taistossa (26.9.2014)
Kellarin ylivoima jatkuu - Onko Kartanolla enää mitään toivoa? (27.9.2014)

Sunnuntain tehtävänannot BB-nettisivuilla:
Arkkiviholliset – Päälliköiden ottelu
Päälliköiden ottelu – ohje
Arkkiviholliset - viimeinen taisto

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.