Asukkaiden luonteita arvioitiin huonolla menestyksellä viikkotehtävässä, palkintona koruja

Viimeisen viikon kolmantena päivänä viikkotehtävään osallistui enää kolme Finalistia. Kolmannessa päivätehtävässä piti arvuutella, millaisia asukkaita on ollut BB-talossa. Palkinnoksi odotettiin bileitä, mutta asukkaat saivat pettyä.

Kolmanneksi viimeisen päivän pääpuheenaiheena on ollut, häädetäänkö joku tai jotkut kesken Finaaliviikon. Jenna oli suurimpana äänessä, joka oli koko viikon manannut, että keskiviikkona talosta häädetään asukkaita kesken viikon. Tosin Jennan teoria on siirtynyt sitä myöhemmäksi, kun hänen aikaisempi teoria häädöistä on mennyt pieleen. Lopulta Jenna alkoi uskoa, että kaikki Finalistit lähtevät talosta perjantain Finaalissa.

Viikkotehtävässä on suoritettu päivätehtäviä, joihin vain osa on saanut osallistua. Maanantain tehtävässä oli viisi osallistujaa, tiistaina neljä ja tänään keskiviikkona enää kolme asukasta. Keskiviikkona päivätehtävänä oli vastata Big Brotherin esittämiin kysymyksiin, jotka koskivat muita BB-talon asukkaita. Kysymyksissä kysyttiin asukkaiden mielipidettä, millaisina he pitivät kanssa-asukkaitaan.

Asukkaat pääsivät helposti yhteisymmärrykseen, ketkä kolme menevät tehtävää suorittamaan. He olivat Anna, Jenna ja Jonathan. Tehtävää suorittanut kolmikko laitettiin vastaamaan kysymyksiin lisähuoneeseen ja kysymykset esitettiin talon puolelta jonkun asukkaan toimesta. Tuija ilmoittautui heti vapaaehtoiseksi, kun hän luki tiedon lapusta ennen kuin muut ehtivät asiaan reagoida.

Tuija kuitenkin lopulta valittiin kysyjäksi. Vastaajat saivat lisähuoneessa asukkaiden kuvat, jotka he nostivat esiin, jos kysymys koski tätä asukasta heidän mielestään. Vastaajina toimivat asukkaat saivat pisteen, jos he kaikki vastasivat saman asukkaan nimen. Monet kysymykset aiheuttivat kuitenkin hankaluuksia, sillä he saivat vain neljä oikein 15 kysymyksestä.

Kun Anna, Jenna ja Jonathan tulivat pois lisähuoneesta, muut asukkat kertoivat, että he olivat nähneet kolmikon vastaukset. Osaa vastauksista asukkaat hämmästelivät, mitä tehtävään valitut asukkaat olivat vastanneet. Jussi K. esimerkiksi ihmetteli Annan valittua hänet vastaukseen, joka koski vähiten kotitöihin osallistuvasta asukkaasta. Viimeisestä kysymyksestä Big Brother sentään alkoi erityismaininnan kolmikon vastatessa itsensä, kun kysyttiin, kuka uskoo eniten voittavansa Big Brotherin.

Palkinnoksi asukkaat odottivat päivätehtävästä bileitä. Asukkaat ounastelivat, että heille järjestettäisiin tänään viimeiset bileet, koska heidän mielestään enää päivää ennen Finaalia ei voisi bileitä järjestään. Asukkaiden pettymykseksi päivätehtävän palkinnoksi asukkaat saivat koruja makuuhuoneen koruseinältä, eikä bileitä näkynyt, eikä kuulunut.

Hiljainen ilta BB-talossa jatkui, osalla jo nukkumislupaa odotellessa.

Tehtävänannot BB-nettisivuilla:
BB-viikkotehtävä: Countdown – Identtiset kolmoset
BB-viikkotehtävä: Countdown – Identtiset kolmoset -ohjeet
BB-viikkotehtävä: Countdown – Identtiset kolmoset -kysymykset

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.