Asukkaille tiedotettiin Tommyn poistamisesta - asukkaat eivät yllättyneet

Asukkaat saivat kuulla Tommyn poistamisesta herätyksen jälkeen. Tieto poistamisesta ei yllättänyt asukkaita.

Lauantaina BB-talon asukkaat saivat nukkua pitkään. Suurin osa asukkaista sai kuulla Tommyn ja Armin välisestä välikohtauksesta, kun Big Brother herätti asukkaat. Asiaa ei hirveämmin spekuloitu, vaikka asukkaat saivat kuulla, että Tommy oli ollut yli kaksi tuntia päiväkirjahuoneessa. Osa asukkaista alkoi spekuloida, onko Tommy luovuttanut.

Hetki heräämisen jälkeen Big Brother lähetti asukkaille postia ja kutsui asukkaat sohville. Tuija luki asukkaille Big Brotherin lyhyen viestin: Tommy on poistettu talosta henkilökohtaisten syiden vuoksi. Asukkaat eivät yllättyneet tästä asiasta. Tommyn kohtaloa ei jääty sohville sen kummemmin puimaan, vaan asukkaat hajaantuivat jälleen ympäri BB-taloa.

Tommyn poistamisen jälkeen BB-taloon jäi 16 asukasta.

Lue myös:
Tommy on poistettu BB-talosta!
BB-Tommy on poistettu talosta: Taustalla henkilökohtaiset syyt (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.