Tommy on poistettu BB-talosta!

Big Brother on poistanut Tommyn BB-talosta lauantaiaamuna henkilökohtaisten syiden vuoksi. Asiasta kertoi ensimmäisenä BB-nettisivut.

BB-talon ensimmäisen viikon lauantai käynnistyi dramaattisesti, kun Big Brother ilmoitti nettisivuillaan poistaneensa Tommyn BB-talosta henkilökohtaisten syiden vuoksi. BB-talossa on nyt 16 asukasta.

Big Brotherin nettisivuilla kerrotaan, että Tommyn talosta poistamiseen liittyvät syyt ovat henkilökohtaiset, eikä niitä tulla kertomaan julkisuuteen. Talossa ollessaan Tommyllä on ollut kireät välit Kellarin asukkaiden kanssa, koska hän on ollut eri mieltä asioista ja hän on mokannut tehtävistä, joista muut asukkaat ovat häntä syyllistäneet.

Tilanne kärjistyi tänään aamun tunteina hieman kello seitsemän jälkeen, kun Tommy ja Armi olivat päivystämässä viikkotehtävää Kellarin toimiessa Käkikellona. Tommyn ja Armin jutellessa Tommy suuttui jostakin Armille ja alkoi puhua tälle rumasti ja kutsui Armia mm. ameebaksi. Heti tämän jälkeen BB kutsui Tommyn päiväkirjahuoneeseen. Tällä reissulla Tommy poistettiin talosta.

Tommyn ja Armin riitely lähti aivan normaalista keskustelusta. Armi oli pohtinut Tommylle, että onko hän huonolla tuulella ja aamu-uninen. Lisäksi Armi on huomauttanut Tommya kiroilusta, kun Armin mielestä joka toinen sana oli hänellä v-sana. Tästä Tommy hermostui ja ryhtyi valittamaan, että hän tekee mitä haluaa ja hänelle ei tulla sanomaan, miten pitää toimia. Ameeban lisäksi Tommy haukkui Armia limakasaksi.

Välittömästi tämän jälkeen Tommy kutsuttiin pk-huoneeseen. Olohuoneessa Armin ja Tommyn kanssa Kartanon sohvalla ollut Jarno yllättyi Tommyn käytöksestä, vaikka miehellä onkin ollut hermo kireällä. Tommyn poistuttua pk-huoneeseen Armi kyynelehti ja Armi ja Jarno jäivät puimaan tilannetta. Armi totesi, että Tommy on koko ajan nälvinyt häntä koko ajan ja vannoi sanovansa Tommylle suorat sanat. Mielestään Armi ei ole tehnyt Tommylle mitään.

Muut asukkaat eivät vielä tiedä Tommyn talosta poistamista. Tommy on nyt ollut Armin mukaan yli tunnin pk-huoneessa. Sohvalla spekuloivat Kellarin ja Kartanon asukkaat pohtivat luovuttamisen mahdollisuutta.

BB-Tommy on poistettu talosta: Taustalla henkilökohtaiset syyt (BB-nettisivut)

Uutista on päivitetty 30.8.2014 kello 09:37: Tarkennettu tapahtumien kulkua Armin ja Tommyn riidasta.

Asukkaille tiedotettiin Tommyn poistamisesta - asukkaat eivät yllättyneet

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.