BB-talon kahtiajako päättyy tänään!

BB-talossa yli kahdeksan viikkoa käytössä ollut kahtiajako Kartanoon ja Kellariin päättyy tänään, kertovat BB-nettisivut. Kartano ja Kellari lakkaavat olemasta tänä iltana.

Tämän kauden Big Brotherin käynnistyessä BB-talo jaettiin kahtia Kartanoon ja Kellariin. Tänä iltana tuo jako päättyy, tiedottaa Big Brother virallisilla nettisivuillaan. Jako päättyy ja BB-talo yhdistyy tänään BB Extran aikoihin, kun asukkaat palaavat tehtäväalueelta suorittamasta maanantain palkintotehtävää.

Kahtiajaon päättyminen tietää myös sitä, että kahtiajakoon siirtyvät erityissäännöt BB-talon säännöissä poistuvat käytössä. Vaihdantatalous ei ole enää illasta alkaen voimassa, eikä sähköä tai lämmintä vettä tarvitse tuottaa Kellarin kiekoilla.

Samoin Danin ja Jennan rangaistukset päättyvät. Big Brother vapautti Danin ja Jennan jo eilen tuttien imemisestä ja tänään myös kosketusrangaistukset päättyvät. Lauantaina Danin saama kovennettu rangaistus viimeisestä varoituksesta, jossa hän voi joutua Jennan kanssa häätöäänestykseen päättyy myöskin.

Asukkaat siis muuttavat yhdistyneeseen BB-taloon maanantain BB Extrassa. Kaikki asukkaat pääsevät siis valitsemaan, missä he viettävät yönsä ja muun aikansa BB-talossa. Tämä tietysti koskee myös taloon muodostuneita pareja.

Yhdistyneen talon kunniaksi BB-talossa nähdään tänä iltana ensimmäiset yhteisbileet. Asukkaat eivät ole vielä tietoisia tulevista käänteistä, vaan he ovat suorittaneet palkintotehtävää tehtäväalueella iltapäivästä alkaen.

Big Brother tiedottaa: Talon jako poistuu tänään! (BB-nettisivut)

BB Extra tänään Subilla klo 19.05!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.