BB-taloon videovälähdys Kiron Kivikosta, Jonna satutti polveaan sumupainissa

BB-talon asukkaat saivat välähdyksen Kiron Kivikon elämästä lauantai-iltana. Sunnuntaina oli Big Brotherin parodympialaisten viimeinen päivä, mutta Kiron Kivikon lopusta ei ollut mitään tietoa.

Lauantaina parodympialaisten kolmas päivä oli jo päättynyt, kun Big Brother kutsui asukkaat sohvalle BB-talossa. Asukkaat luulivat, että Big Brother kertoo heille nimetyt asukkaat, mutta sitä vastoin televisio meni päälle. Asukkaat saivat nähdä muutaman sekunnin pätkän tehtäväalueen päiväkirjahuoneesta, jossa olivat Jenna ja Andte. Videolla Jenna valitti kylmästä ja Andte istui vain hiljaa paikallaan surullisen näköisenä.

Videon nähtyään asukkaat surkuttelivat kaksikon kohtaloa. Jennan "sydänkäpysellä", Danilla, tuli paha mieli ja hän lähti purkamaan sitä juoksemalla makuuhuonetta ympäri, kun ulos ei päässyt. Alkoi spekulointi, näyttelivätkö Jenna ja Andte vai olivatko he oikeasti niin huonossa kunnossa. Ainakin Jonathan ja Joonas olivat sitä mieltä, että Kiron Kivikon kaksikko näytteli.

Asukkaat eivät ole saaneet mitään tietoa, mitä Kiron Kivikolla on tapahtunut tai mitä asukkaat siellä tekevät. Kiron Kivikko otettiin käyttöön tiistaina, jolloin sinne joutuivat Jarno, Jenna ja Nimo. Neljäntenä asukkaana Kivikkoon siirtyi Andte keskiviikkona, kun Dani joutui sinne määräämään yhden asukkaan sääntörikkomuksensa seurauksena.

Kiron Kivikossa asukkaat pääsivät lauantaina nukkumaan jo aikaisin, mutta sunnuntaina herätys oli jälleen aikaisin. Asukkailla Kiron Kivikossa ei ollut mitään tietoa, milloin he pääsevät takaisin talon puolelle. Heidän toiveissaan oli, että he pääsevät suoraan lähetykseen mennessä takaisin taloon. Häätöäänestyksessä oleva Nimo oli huolissaan, että hän joutuu haalareissa häädetyksi talosta.

Sunnuntaista huolimatta Kiron Kivikon asukkaat joutuivat kivihommiin. Lauantaina asukkaat olivat kantaneet kiviä kasoihin A ja C kasasta B. Nyt asukkaat joutuivat siirtämään yksitellen kivet kasoista A ja B kasaan C. Asukkaat joutuivat nimeämään jokaisen kiven ja esittelemään sen toisilleen kuin toisen ihmisen. Kiron Kivikon nelikko oli epäuskoinen, mutta lähti suorittamaan tehtävää. Tahti ei tosin ollut niin nopea kuin aikaisempina päivinä.

Parodympialaisten päätöspäivä

BB-talon parodympialaisten neljäntenä ja viimeisenä päivänä lajina oli sumupaini, eli mukailtu sumopaini. Asukkaat saivat valita Kellarin ja Kartanon joukkueista kolme osallistujaa, jotka ottelevat vastakkain. Parin voittaja saisi pisteen joukkueelleen ja useamman parin voittanut joukkue voittaisi lajissa kultaa.

Kellari valitsi sumupainiin Joonaksen, Tuijan ja Jonin, Kartanon edustajat olivat Dani, Jonna ja Jonathan. Parit arvottiin ja ensimmäisessä parissa kohtasivat Dani ja Joonas. Ongelmaksi muodostui, että sumupainipuku oli Joonakselle aivan liian iso ja Joonas hukkui pukuun niin, että vain päälaki näkyi hieman. Big Brother antoikin Kellarin vaihtaa Joonaksen tilalle Tuulikin.

Otteluvoittoon vaadittiin kolme voittoa. Dani kukisti Tuulikin helposti lukemin 3-0. Toisessa ottelussa Tuija ja Jonna kohtasivat. Tuija vei kaksi ensimmäistä erää 2-0 -lukemin, jonka jälkeen tapahtui ikävä tilanne. Tuija onnistui selättämään Jonnan toisessa erässä, jolloin Jonnan polveen sattui. Ottelu keskeytettiin ja Jonna sai hoitoa ensin BB-talon pihalla ja myöhemmin päiväkirjahuoneessa. Jonna voi nyt hyvin ja jatkaa elämäänsä BB-talossa normaalisti.

Tuijan ja Jonnan välistä ottelua ei jatkettu ja Tuija voitti sen Kellarille. Kolmas ottelu Jonathanin ja Jonin välillä oli nopeasti ohi, kun Jonathan varsin raikkain ottein voitti Jonin 3-0. Kartanolle viimeinen laji pistein 2-1 ja kultaa Kartanoon ja hopeaa Kellariin.

Viimeisessä palkintoseremoniassa jaettiin mitalit sumupainissa ja maratonissa. Sumupainin kulta meni siis Kartanoon, kuten myös maratonin. Maratonissa asukkaiden piti kerätä askelmittareilla mahdollisimman paljon askelia. Eniten askelia keräsi Dani, hopeaa sai Tuija ja pronssia Joonas. Dani keräsi 148 214 askelta ja Tuija hävisi maratonin Danille 3 471 askeleella. Joonas keräsi vajaat 98 226 askelta. Yhteensä asukkaat kävelivät 744 657 askelta.

Kuuden lajin jälkeen pistetilanne Kartanon ja Kellarin välillä viikkotehtävän kokonaistilanteessa on 16-16. Vielä on jakamatta rytmisen voimistelun mitalit, jotka selviävät Katsojan valinnan perusteella BB-nettisivuilla. Äänestys on parhaillaan käynnissä ja eniten ääniä voittanut joukkue voittaa lajin ja samalla koko viikkotehtävän. Viikkotehtävän voittaja saa valita, kummalla puolella BB-taloa se asuu ensi viikon.

Viikkotehtävä päättyi parodympialaisten päättäjäisiin, joissa soitettiin parodympialaisten hymni ja sammutettiin parodympiatuli. Asukkaat jäivät odottamaan viikkotehtävän lopputulosta, joka selviää illan Talk Show'ssa.

Tehtäväkuvaukset BB-nettisivuilla:
Kiron Kivikko – ystäväni kivi
Parodympialaiset – päivä 4
Parodympialaiset – sumupaini
Parodympialaiset, päättäjäiset ja palkintoseremoniat

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.