BB-talossa tervetuliaisbileet tänä iltana

BB-kausi on käynnistynyt varsin laimeasti, mutta tänään tahtiin tullee muutos. Tänä iltana on BB-talossa nimittäin tämän Big Brother -kauden ensimmäiset bileet, kun asukkaille järjestetäään tervetuliaisbileet.

Kahtiajaettu BB-talo on elänyt ensimmäisiä päiviä asukkaiden tutustuessa toisiinsa ja normaalia arkea eläen. Asukkaat ovat päässeet suorittamaan muutaman tehtävän ja yrittämään kertaalleen puolien vaihtoa, mutta muuten kovin suuria otsikoita tämän vuoden BB:stä ei ole vielä saatu.

Yksi salatehtäväkin on jo mahtunut tähän kauteen, kun Kellarin asukkaiden piti saada Kartanon asukkaat liikkumaan Big Brotherin ohjaileman kaukosäätimen tahtiin. Kellarin asukkailla oli kolme mahdollisuutta liikuttaa Kartanon asukkaita niin, että vähintään neljä asukasta oli yhtä aikaa liikkeellä. Asukkaiden piti liikkua kaukosäätimestä tutuilla ohjausliikkeillä, kuten esimerkiksi play-nappulalla eteenpäin ja takaisinkelausnappulalla takaperin liikkuen.

Salatehtävä kuitenkin epäonnistui. Kellarin asukkaat eivät saaneet paljastaa tehtäväänsa kartanolaisille. Suru epäonnistumisesta oli kuitekin lyhytaikaista, kun Big Brother kertoi asukkaille, että tänä iltana talossa on bileet. Kummallakin puolella juhlistetaan tänä iltana BB-taloon muuttamista kummankin puolen omalla tyylillä.

BB-talon pihalle oli Kartanon asukkaille koottu notkuvat pöydät juomaa ja herkkuja, kun Kartanon asukkaat saivat tyytyä muutamaan siideriin ja pikkupurtavaan. Lisäksi Kellarin asukkaiden on tuotettava sähköä Kartanon asukkaiden saunaan ja Muut-kiekosta illan aikana taloon musiikkia. Asukkailla on mahdollisuus kaupankäyntiin BB-talon hyödykkeistä, joten saa nähdä, käyttävätkö kellarilaiset tilannetta hyväkseen.

Samalla, kun asukkaille kerrottiin bileistä, heille paljastettiin myös, että torstaina BB-talossa käynnistyy kauden ensimmäinen viikkotehtävä. Viikkotehtävissä asukkaat kilpailevat toisiaan vastaan ja voittava joukkue voi halutessaan vaihtaa puolelta toiselle BB-talossa ja häviävä joukkue joutuu tähän tyytymään ja siirtymään toiselle puolelle.

Asukkaat pääsevät ensimmäistä kertaa juhlimaan neljäntenä päivänä. Saa nähdä, millaista menoa on luvassa, kun alkoholia tarjoillaan hieman enemmän.

Lue lisää BB-nettisivuilta:
Tervetuloa Big Brother –taloon -bileet
Kaukosäädin – Kellarin käytössä -tulos

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.