Big Brother antoi ensimmäiset rangaistukset, Kellari menetti palkintonsa

Asukkaat saivat kuulla Big Brotherilta ikäviä uutisia keskiviikkona. Asukkaat saivat kauden ensimmäisen rangaistuksensa lukuisista sääntörikkomuksista.

Keskiviikkona asukkaat olivat käyneet nimeämässä toisiaan, mutta he eivät tienneet niiden olevan valenimeämiset. Innostus oli nousemassa, kun Big Brother kutsui alkuillasta asukkaat sohville. Tyrmistys oli kuitenkin suuri, kun Big Brother ilmoitti asukkaiden saavan rangaistuksen.

Big Brotherin mukaan asukkaat olivat rikkoneet sääntöjä lukuisia kertoja ja he olivat suhtautuneet sääntörikkomuuskuulutuksiin välinpitämättömästi. Kuherruskausi oli nyt ohi, sanoi BB ja antoi ensimmäisen rangaistuksen asukkaille. Erityisesti Joni oli rikkonut useasti sääntöjä.

Karuimpana rangaistuksena Kellarin asukkaat menettivät alkuviikon palkintotehtävästä voittamansa bilepakin ja terveystuutin. Jo tiistaista lähtien Kellarin asukkaat ovat odottaneet bileitä, mutta nyt pettymys oli suuri etenkin Nimolle. Pettymys purkautui Nimolla kyyneliin ja muut Kellarin asukkaat tulivat häntä lohduttamaan.

Lisäksi Big Brother huomautti asukkaita, ettei putkipostia saa väärinkäyttää. Kartanon asukkaat olivat mm. kerran lähettäneet putkipostissa Jennan pehmoleluhirven Big Brother. Rangaistuksen toisena osana BB ilmoitti, että pehmolelua ei palauteta taloon. BB myös muistutti, että paljon kovempiakin rangaistuksia on, kuten esimerkiksi nimetyksi joutuminen tai talosta poistaminen.

Kellarin entinen johtaja Jussi järkeili heti rangaistuksen jälkeen, ettei Kellari olisi kuitenkaan saanut bileitä, koska heille ei avaudu sauna ja poreallas muuten kuin Kartanon puolella. Kellarin olisi siis voitettava viikkotehtävä ja päästä sitä kautta Kartanoon.

Joni oli allapäin kuultuaan, että hän on yksi syyllisistä rangaistukseen. Sen näki heti miehen ilmeestä, kun rangaistus tuli julki. Kartanon puolella Jenna ja Jonathan harmittelivat Jonin kohtaloa, mutta totesivat samaan hengenvetooon, että Jonia on kyllä usein jouduttu huomauttamaan sääntörikkomuksista.

Ilta BB-talossa jatkui rauhallisissa tunnelmssa.

Lue myös:
Big Brother -talon sääntöjen noudattaminen (BB-nettisivut)
BB-talossa on tällä viikolla valenimeämiset - kaikki asukkaat häätöäänestykseen

 

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.