BB-talossa on tällä viikolla valenimeämiset - kaikki asukkaat häätöäänestykseen

Tämän vuoden Big Brotherin ensimmäinen häätöäänestys ja häätö on tällä viikolla. Myös ensimmäiset nimeämiset ovat tällä viikolla, mutta tällä kertaa ne ovat valenimeämiset ja kaikki asukkaat ovat häätöäänestyksessä.

Ensimmäisellä viikolla BB-talosta ei ollut häätöäänestystä, eikä ketään häädetty talosta (Tommy poistettiin). Asukkaiden "kuherrusviikko" on nyt kuitenkin takana, sillä keskiviikkona alkoivat ensimmäiset nimeämiset. Toisen viikon nimeämisillä ei ole kuitenkaan mitään merkitystä, sillä ne ovat valenimeämiset. Big Brother on laittanut tällä viikolla kaikki asukkaat häätöäänestykseen.

Asukkaat eivät tietenkään tiedä valenimemisistä ja siitä, että kaikki ovat häätöuhan alla. Asukkaat uskovat menevänsä nimeämään normaalisti toisiaan häätöäänestykseen ja käytäntö on sama kuin ennenkin, eli sille asukkaalle annetaan kaksi pistettä, jonka haluaa eniten ulos talosta ja piste sille, jonka haluaa toiseksi eniten ulos talosta. Valenimeämisissä asukkaat saavat antaa pisteitä kummalle puolelle taloa haluavat, Kartanon tai Kellarin asukkaille. Nimeämiset olivat nähtävissä suorana 24/7-palvelussa keskiviikkona.

Nimeämiset käynnistyivät keskiviikkona puolilta päivin ja asukkaat ovat käyneet antamassa valenimeämispisteensä pitkin päivää. Samalla käynnistyi myös häätöäänestys, jossa äänestetään suosikkia kenen haluaa jäävän taloon. Tänä vuonna Big Brotherissa voi äänestää soittamisen ja tekstiviesteilyn lisäksi myös internetissä mobiililaitteella tai tietokoneella. Kaikki äänestystavat ovat maksullisia.

Kauden ensimmäinen häätöäänestys päättyy sunnuntain Talk Show'ssa, jonka päätteeksi häädetään asukas, joka on saanut vähiten ääniä.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Lue myös:
Nimeämispisteiden jakautuminen
Big Brother antoi ensimmäiset rangaistukset, Kellari menetti palkintonsa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.