Big Brother juhlii kymmenvuotissynttäreitä 19. syyskuuta

Suomen Big Brotherissa on meneillään kymmenes tuotantokausi. Kymmenettä kautta juhlitaan erikoislähetyksen merkeissä perjantaina 19. syyskuuta, kerrotaan Big Brotherin nettisivuilla.

Big Brotherin nettisivujen mukaan perjantaina 19. syyskuuta Big Brother juhlii kymmenvuotistaivaltaan Suomessa kahden ja puolen tunnin suorassa erikoislähetyksessä. Lähetyksessä muistellaan menneitä, tavataan entisiä BB-asukkaita ja entisiä BB-juontajia. Lisäksi ohjelmassa tutustutaan Big Brotheriin kulissien takana, eli ohjelman taustalla pyörivään tuotantoon ja sen henkilökuntaan.

Erikoislähetys nähdään Subilla 19. syyskuuta kello 19.30 alkaen. Juhlalähetyksen alkulämmittelyt käydään jo tätä edeltävässä BB Extrassa kello 19.05 lähtien ja lähes nelituntinen BB-ilta päättyy tunnin koostelähetykseen torstaista. Lähetyksen vieraista ja tarkemmasta sisällöstä tiedotetaan myöhemmin. Se, vaikuttaako juhlalähetys myös BB-talon tapahtumiin, nähdään myöhemmin.

Ennen kymmenettä kautta Suomen Big Brother on nähnyt yhdeksän eri voittajaa, yli 150 eri-ikäistä asukasta eri puolelta Suomea ja parhaimmillaan BB on kerännyt lähes 800 000 tv-katsojaa. Kymmenenen kauden voittaja selviää marraskuussa.

BB:n 10-vuotisbileet – paikalla joukko BB-suosikkeja! (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.