Big Brother juhlii kymmenettä kautta juhlalähetyksessä tänään

Big Brother on puhututtanut ihmisiä Suomessa kymmenen syksyn ajan. Tänään on aika juhlia tätä ajanjaksoa, kun Big Brotherista nähdään 2,5-tuntinen juhlalähetys Subilla.

Tämän päivän juhlalähetys starttaa kello 19.30. Lähetyksessä nähdään Suomen Big Brotherin asukkaita ja juontajia aikaisemmilta vuosilta. Täydellistä vieraslistaa ei ole kerrottu, mutta Big Brotherin nettisivujen mukaan juhlalähetyksessä nähdään ainakin Anu Saagim-Ratia (Julkkis-BB), Stefan (BB 2011), Iida (BB 2009), Sari (BB 2006), Kadi (BB 2007), Amanda (BB 2011) ja Martina (BB 2007). Martina myös esiintyy juhlalähetyksessä Subin mukaan.

Entisistä BB-juontajista, jotka nähdään suorassa lähetyksessä, ei ole tietoa. BB Plazan keskustelupalstalta poimitun tiedon mukaan ainakin Radio Novan nykyinen juontaja Elina Kottonen (os. Viitanen) ei pääse paikalle, mutta Elina on sanonut Novan lähetyksessä, että hän lähettää kuitenkin tervehdyksen Big Brotherille. Lähetykseen on luvattu myös yllätysvieraita.

Vielä ei ole tiedossa myöskään se, näkyykö Big Brotherin kymmenvuotissynttärit millään tavalla BB-talossa. Asukkailla on parhaillaan käynnissä Rottakokeet-niminen viikkotehtävä, jossa Kartanon asukkaat toimivat tutkijoina ja Kellarin asukkaat rottina. Viikkotehtävä sinänsä sopii juhlakauteen, sillä Big Brotherin asukkaita voi pitää "tutkimuseläiminä", joita me katsojat "tutkimme". Suomen BB:n tunnarissa lisäksi seikkailevat kolmatta kautta hiiret, jotka kuvaavat BB-asukkaita.

Tänään Big Brother -faneja hemmotellaan toden teolla, sillä illalla nähdään ennätysmäärä BB-ohjelmia. Lähes nelituntinen BB-putki alkaa kello 19.05 BB Extralla, jossa vieraana nähdään Sedu Koskinen. Heti tämän jälkeen kello 19.30 käynnistyy 2,5 Big Brother 10 vuotta! -juhlalähetys ja BB-ilta päättyy kello 22.00 nähtävään tunnin pituiseen Päälähetykseen. Luonnollisesti hardcore-faneille 24/7 palvelee koko päivän myös näin juhlapäivänä.

Big Brotherin ensimmäinen kausi nähtiin Suomessa vuonna 2005. Tämän jälkeen Suomessa on nähty kahdeksan ns. normaalikautta ja yksi julkkiskausi. Käynnissä oleva kausi käynnistyi elokuun lopussa ja päättyy marraskuun puolivälissä.

Lue myös:
Big Brother -juhlalähetys: Paikalla suuri joukko BB-kasvoja (BB-nettisivut 16.9.2014)
Lisätietoa juhlalähetyksestä sivustollamme

Big Brother Extra tänään Subilla kello 19:05-19:30!
Big Brother 10 vuotta! tänään Subilla kello 19:30-22:00!
Big Brother tänään Subilla kello 22:00-23:00

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.