Big Brother pistää pakan sekaisin torstaina

BB-talon mullistusten viikko jatkuu, sillä pakka menee jälleen sekaisin. Torstaina Big Brother aikoo jälleen sekoittaa BB-talon kuvioita, kerrotaan BB-nettisivuilla.

Tällä viikolla Big Brother on ottanut tiukemman linjan BB-talon asukkaita kohtaan sääntöjen noudattamisessa. Sääntökirjaan on tehty lisäyksiä ja Kiron Kivikkoon on passitettu jo neljä asukasta.

Torstaina pakkaa sekoitetaan lisää Big Brotherin nettisivujen mukaan. Keskiviikkoiltana Kellarin asukkaat ovat saaneet juhlia bilepakin ansiosta, mutta aamulla voi krapulassa olla ilkeä herätä uusiin kuvioihin. Big Brother aikoo nimittäin muuttaa BB-talon asuinjärjestelyjä, sillä luvassa on uusi jako.

Tällä hetkellä Kartanossa on vain kaksi asukasta (Joonas ja Leyla) koska neljä kartanolaista on Kiron Kivikossa. Kellarin ja Kartanon uudet kokoonpanot selviävät vasta torstaina, mutta on varmaa, että kellarisia siirtyy Kartanoon, jotta joukkuemäärä saadaan tasattua viikkotehtävää varten. Ei ole myöskään tiedossa, milloin Kiron Kivikon asukkaat pääsevät takaisin BB-taloon ja kummalle puolelle.

BB-nettisivujen mukaan pakan sekoittaminen on nähtävissä torstaina aamupäivällä 24/7-palveluissa netissä ja kaapelissa.

Big Brother tiedottaa: Pakka sekaisin (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.