Nimo joutui rangaistuksena häätöäänestykseen, BB-talossa tehtiin asukkaiden uusjako

Torstaina BB-talossa tapahtui suuria muutoksia, jotka vaikuttivat talon ja asukkaiden elämään. Big Brother joutui rankaisemaan Nimoa ja osa talon puolella olevista asukkaista joutui muuttohommiin.

BB-talossa Kellarin asukkaat olivat juhlineet keskiviikkona voittamaansa bilepakkia ja ilta meni pitkäksi. Samaan aikaan tehtäväalueella Andte, Jenna, Jarno ja Nimo kärsivät Kiron Kivikossa rangaistustaan. Nimo kiroili tiuhaan tahtiin etenkin silloin, kun Big Brother soitti Kellarin asukkaille pihalla musiikkia. Sääntörikkomuskuulutuksia tuli pahimpaan aikaan useita putkeen.

Aamulla tehtäväalueella herättiin jälleen aikaisin. Porukka oli hiljaista, eikä liikettä lämmittävän nuotion ympärillä paljon nähty. Todellinen herätys nähtiin, kun Big Brother toimitti Kiron Kivikon asukkaille postia. Big Brotherin viesti oli tyly: Nimo joutuu rangaistuksena häätöäänestykseen. Syynä rangaistukseen oli kiroilukiellon rikkominen.

Tieto rangaistuksesta hajotti Nimon. Aluksi nainen ei ollut uskoa rangaistusta ja sitten Nimo pillahti itkuun. Nimo meni suremaan rangaistustaan laavuun muiden ollessa hiljaa nuotion äärellä. Nimo valitteli, että mitkä oikein oli kirosanoja, joita ei saanut sanoa ja totesi vielä, ettei osaa olla kiroamatta.

Asukkaat talon puolella saivat tiedon Nimon rangaistuksesta. BB-talossa osa Kellarin asukkaista oli huonovointisia edellisen illan bileiden takia. Annalla tuntui olevan huonoin olo ja hän oksenteli useaan otteeseen. Tuulikki moralisoi Annalle hänen kuntoaan ja totesi, että Jaffalla ei tule krapulaa. Tuulikki ei ole juonut BB-talossa ollessaan alkoholia.

Mullistuksia oli luvassa myös BB-talon asukkaille, sillä hetki Nimon rangaistuksesta Big Brother käski kaikkien talon asukkaiden pakata tavaransa muovisäkkeihin. Asukkaat alkoivat spekuloida, mitä nyt seuraisi. Osa mietti, että pistetäänkö kaikki asukkaat Kiron Kivikkoon vai vaihtavatko asukkaat vain puolia talossa. Aikaa pakkaamiseen oli vain kymmenen minuuttia.

Pakkaamisen jälkeen asukkaat saivat kuulla, mitä tulee tapahtumaan. Big Brother ilmoitti, että asukkaille tullaan määräämään asuinpaikka tästä päivästä eteenpäin. Big Brother kuuluttaisi kaikki uudet Kartanon asukkaat ja ne, joiden nimeä ei kuulu, menevät Kellariin. Kartanon asukkaiksi tulivat Anna, Armi, Jonathan, Jonna ja Dani. Kellariin siis joutuivat Tuija, Tuulikki, Joni, Leyla ja Joonas.

Kovin paikka pakan sekoittuminen oli Tuijalle, joka itki kuullessaan uudet joukkueet. Tuijaa harmitti, että hänen parhaimmat kaverinsa joutuivat aidan toiselle puolelle. Tuulikki yritti lohduttaa Tuijaa, ettei kukaan ole kuolemassa, josta Tuija tiuski takaisin Tuulikille. Erityisesti Jonathanista ja Jonnasta oli tullut Tuijalle hyvin läheisiä ja kolmikko vietti paljon aikaa yhdessä.

Tilanne BB-talossa rauhoittui puolten vaihdon jälkeen. Samaan aikaan tehtäväalueella asukkaat olivat saaneet taas yhden kivensiirtourakan valmiiksi, kun he siirsivat kivet kasasta A kasaan B. Jenna, Nimo, Andte ja Jarno saivat hengähdystauon. Iltapäivän edetessä asukkaat jutustelivat jo leppoisasti, eivätkä he pitäneet olosuhteita kovin pahoina.

Lue lisää BB-nettisivuilta:
Big Brother -talon sääntöjen noudattaminen
Kiron kivikko - Kovetettu rangaistus
Kiron Kivikko, kivikasan uudelleen järjestely – taas
Big Brother -talon asukkaat

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.