Dania rangaistiin kiroilukiellon rikkomisesta, joutui siirtämään Andten Kiron Kivikkoon

Big Brother esitteli tiistaina BB-talon uuden elementin, Kiron Kivikon. Heti ensimmäisenä päivänä kivikkoon joutui kolme asukasta, jotka saivat sinne seuraa keskiviikkona.

Asukkaat heräsivät Kartanossa ilman kolmea asukasta, jotka siirtyivät edellisenä iltana tehtäväalueella sijaitsevaan Kiron Kivikkoon. Jarno, Jenna ja Nimo passitettiin Kiron Kivikkoon Big Brotherin määräyksestä ja Kartanoon jäi vain kolme asukasta.

BB-talon puolella asukkailla oli kohtuullisen tylsä päivä, koska heillä ei ollut mitään päivätehtävää ja ainoa erikoisempi aktiviteetti oli nimeämiset. Asukkaat kävivät päivän mittaan nimeämässä toisiaan häätöäänestykseen. Nimeämisissä BB-talon puolella asuvat asukkaat saivat antaa kaikille nimeämispisteitä, mutta Kiron Kivikossa olevat Jarno, Jenna ja Nimo eivät saaneet nimetä tällä viikolla.

Kiron Kivikon kolmikko heräsi jo aamulla varhain kylmällä tehtäväalueella, jossa lämpötila oli kaiketi niukasti pakkasen puolella. Valitus kylmyydestä oli kova erityisesti naisasukkailla. Olo ei helpottunut, kun asukkaat joutuivat valmistamaan aamupalaa retkikeittimellä tai sitten vaihtoehtona oli vettä ja näkkileipää.

Päivän tehtävänä Jarnolla, Jennalla ja Nimolla oli kivien siirtely kasasta toiseen. Tehtäväalueella oli kasa kiviä, joista terävät kivet ja pyöreäreunaiset kivet piti erotella ja kantaa yksitellen toiseen kasaan. Hajoamisia nähtiin päivän aikana jopa Jarnolta, mutta pahin raivoaminen nähtiin Jennalta, joka paiskoi hanskansa pitkin tehtäväaluetta. Tosin nopeasti hajoamisensa jälkeen Jenna jatkoi kivien kantoa jupinan saattelemana.

Dani rikkoi sääntöjä

Sääntörikkomuksilta ei vältytty Kiron Kivikossakaan, vaan kirosanat lensivät erityisesti Nimon suusta. Eikä BB-talossakaan oltu sen parempia ja sillä oli seurauksensa. Dani oli rikkonut Big Brotherin mielestä kiroilukieltoa rangaistuksen ansiosta ja mies joutui valitsemaan talon puolelta yhden asukkaan, joka joutuu siirtymään Kiron Kivikkoon.

Dani teki päätöksensä päiväkirjakirjahuoneessa ja Danin päätöstä pääsivät muut talon asukkaat seuraamaan sohvilta talon televisiosta. Päätöstä Dani joutui miettimään pitkään, eikä hän uskonut aluksi, että tämä oli tottakaan. Itseään Dani ei saanut valita, joten hän päätyi Andteen, jonka hän uskoi selviytyvän parhaiten alkeellisissa olosuhteissa.

Andte ei ottanut Danin päätöstä pahalla, vaan jopa tyrkytti itseään Kiron Kivikkoon. Dani pyyteli Andtelta anteeksi, mutta Dania ei valinta haitannut. Myös muut asukkaat pitivät Danin päätöstä järkevänä. Kartanon Andten lähdettyä tehtäväalueelle, Kartanoon jäi vain kaksi asukasta, Joonas ja Leyla.

Kirun Kivikkoon joutuneet asukkaat olivat yllättyneet, kun Andte astui tehtäväalueelle. Yllättynyt kolmikko oli iloinen nähdessään tutun asuintoverin tultua seuraan. Andte kertoi heti, että hän siirtyi Danin rangaistuksen seurauksena tehtäväalueelle. Andte myös kertoi Jennalle, että Dani oli ikävöinyt Jennaa. Kolmikko kertoi Andtelle, mitä he olivat Kiron Kivikossa tehneet ja Andte, mitä talon puolella oli tapahtunut.

Tilanne tehtäväalueella oli rauhoittunut selvästi edellisillan paniikista ja päivän hajoilusta ja taas hieman jopa naurettiin ja laulettiin. Talon puolella odotettiin etenkin Kellarin puolella, josko he saisivat eilen voittamansa bilepakin joukkueelleen.

Lue myös:
Sääntöjen tulkinta tiukkenee BB-talossa - Kiron Kivikko ja kiroilukielto käyttöön tänään (30.9.2014)
Jenna, Nimo ja Jarno siirrettiin Big Brotherin määräyksellä Kiron Kivikkoon (30.9.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.