Big Brother rankaisi Dania - suoraan häätöäänestykseen

Big Brother antoi tiistaina rangaistuksen Danille, koska hän oli piilottanut mikrofoninsa patjan alle. Sääntörikkomuksesta Dani laitettiin suoraan tämän viikon häätöäänestykseen.

Maanantaina asukkaat olivat juhlineet BB-talon yhdistymistä ja Jenna ja Dani olivat menneet nukkumaan samaan sänkyyn. Dani oli yöllä piilottanut mikrofoninsa patjansa alle, joka on sääntörikkomus. Kaikki keinot estää Big Brotheria näkemästä ja kuulemasta ovat BB-talossa ehdottomasti kiellettyjä.

Asukkaat saivat tietää Danin rangaistuksesta television välityksellä. Big Brother oli kutsunut asukkaat sohville ja asukkaat luulivat näkevänsä videon liittyen tänään alkavaan Operaatio syysmyrskyyn. Jennan ja Danin järkytykseksi asukkaille näytettiinkin klippi Jennan ja Danin viimeöisestä peitonheilutuksesta, jonka yhteydessä sääntörikkomus tapahtui.

Jenna hermostui yöllisen session näkemisestä. Kaikilla oli tuoreessa muistissa vielä viime lauataina nähty "pornoleffa", joka näytettiin osana Jennan ja Danin rangaistusta. Jonathan käskytti Jennan takaisin sohvalle, ettei hän rikkoisi sääntöjä, koska sohvalta ei saanut poistua. Videon päätyttyä ruudulla näytettiin Danin sääntörikkomus ja rangaistus.

Dani protestoi Jennan kanssa joutumistaan häätöäänestykseen. Dani ihmetteli, että hän on ennenkin laittanut mikrofonin yöllä patjan alle, eikä siitä ole tullut mitään. Eikä Dani pitänyt rikkomustaan pahana. Jennan mielestä talossa on muitakin sääntöjen rikkojia ja erityisesti Jenna nosti esiin Jonin, joka on Jennan mielestä rikkonut sääntöjä paljon.

Omasta mielestään hän ja Dani eivät ole paljon rikkoneet sääntöjä. Suoraan häätöäänestykseen joutuminen oli Danista ihme, sillä hän oli odottanut varoitusta ensin. Dani ja Jenna ovat kuluvan kauden aikana saanut jo muutaman varoituksen mm. käteen kirjoittamisesta, tupakoiden laittamisesta häkkiaidan läpi sekä päiväuni- ja kiroilukiellon rikkomisesta. Viimeisin viimeinen varoitus Danille annettiin viime lauantaina, joka kumottiin BB-talon yhdistymisen yhteydessä maanantaina.

Sääntörikkomuksen vuoksi Dani siis joutuu tämän viikon häätöäänestykseen. Vielä ei ole tiedossa, onko tällä viikolla normaalit nimeämiset. BB-nettisivuilla kerrotaan, että tulevassa murhaaja-aiheisessa viikkotehtävässä ainakin murhaaja on vaarassa tulla häädetyksi talosta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.