Jonathan valittiin Jonnan tilalle Operaatio syysmyrskyyn

BB-talon asukkaat joutuivat maanantaina valitsemaan uuden asukkaan Operaatio syysmyrskyyn, koska Jonna häädettiin talosta sunnuntaina. Äänestyksen jälkeen uutena asukkaana tehtäväalueelle lähtee Jonathan.

Jonna valittiin asukkaiden suorittaman äänestyksen perusteella Operaatio syysmyrskyyn viime perjantaina. Kellarin hävittyä viikkotehtävässä kaikki kolme osatehtävää myös Jonna joutui häätöäänestykseen ja nainen lopulta häädettiin seitsemäntenä asukkaana.

Asukkaat joutuivat valitsemaan uuden osallistujan, jos heidän joukossaan oli vielä vapaaehtoisia Operaatio syysmyrskyyn. Vapaaehtoisia löytyi useita sunnuntai-iltana, mutta yöunien jälkeen oli tapahtunut karsiutumista niin, että vapaaehtoisia oli enää kaksi, Jonathan ja Joonas.

Maanantaina aamupäivällä asukkaat kävivät keskenään keskustelua, kumpi lähtee Operaatio syysmyrskyyn. Asukkaat aloittivat äänestyksen, jonka aikana Big Brother ilmoitti, että asukkailla oli puoli tuntia aikaa tehdä valinta. Asukkaat kertoivat yksitellen, haluavatko he nähdä tehtäväalueella Jonathanin ja Joonaksen ja tulos oli selvä jo kahdeksannen asukkaan jälkeen.

Jonathan tuli valituksi uudeksi Operaatio syysmyrskyyn lähtijäksi. Joonas oli pettynyt, ettei tullut valituksi. Hän valitti Big Brotherille päiväkirjahuoneessa, ettei kukaan uskonut hänen selviävänsä vaikeissa olosuhteissa. Jennan takinkäännöstä Joonas ei pitänyt, sillä Joonas oli hänen mukaansa luvannut miehelle aiemmin, että Jenna äänestäsi Joonasta, mutta lopulta Jenna oli kannattanut Jonathania.

Operaatio syysmyrsky käynnistyy tiistain aikana, jonne Jonathanin lisäksi menevät Tuulikki, Pertti ja Andte elleivät he sitä ennen riko sääntöjä kahta kertaa. Valittujen asukkaiden on noudatettava tehtäväalueella sääntöjä tarkasti ja suoritettava tehtävät säntillisesti, sillä muuten heitä uhkaa pahimmillaan BB-talosta poistaminen.

Lue myös:
Pertti, Andte, Jonna ja Tuulikki valittiin Operaatio syysmyrskyyn (17.10.2014)
Operaatio syysmyrskyn osallistujat varmistuivat - kukaan ei muuttanut mieltään (18.10.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.