Big Brother teki lisäyksen sääntökirjaan, lemmenpari erilleen nukkumaan

Dania ja Jennaa on koeteltu Big Brotherin taholta viimeisen kuluneen viikon aikana. Koettelu jatkui jälleen sunnuntain suoran lähetyksen jälkeen, joka sai lemmenparin suunniltaan.

BB-talon kuumimmaksi lemmenpariksi muodostuneelle Danille ja Jennalle on isketty pettymyksiä päin naamaa viime aikoina. Keskiviikkona Dani siirrettiin rangaistuksena Kellarin puolelle eroon Jennasta. Tästä lähtien Jenna ja Dani ovat norkoilleet häkkiaidan välittömässä läheisyydessä rinnakkain päivin öin riippumatta siitä, oliko viikkotehtävä käynnissä vai ei.

Lisää pettymyksiä tuli suoran lähetyksen jälkeen, kun Big Brother teki lisäyksen sääntökirjaan. Jatkossa asukkaiden täytyy nukkua omissa sängyissään makuuhuoneissaan. Asukkaat eivät saa siis nukkua esimerkiksi lattialla tai olohuoneen sohvalla. Sääntölisäys johtuu, että Jenna ja Dani ovat nukkuneet useamman yön viime viikolla lattialla häkkiaidan vieressä. Nyt lemmenpari joutuu nukkumaan siellä missä muutkin BB-talon asukkaat.

Sääntölisäys sekoitti Danin ja Jennan konseptit. Välittömästi lisäyksen voimaantulon jälkeen Jenna ja Dani istuivat hiljaa sohvalla kädestä kiinni pitäen. Jenna tirautti muutaman kyyneleen ja Danillakin oli itkun suhteen kova yritys päällä.

Lemmenpari ei ollut ilahtunut uudesta säännöstä ja he ajattelivatkin piinata Big Brotheria pimputtamalla päiväkirjahuoneen ovikelloa viiden minuutin välein. Yritys on ilmeisesti pehmittää BB:tä perumaan sääntömuutos. Dani myös pelkäsi, että heille annetaan salatehtävä, jossa hänen pitää hurmata joku talon naisasukkaista. Jenna ja Dani sopivatkin salamerkistä, jolla paljastaa salatehtävä toiselle, jos sellainen tulee.

Totuttelu uuteen sääntöön alkoi jupinan saattelemana, mutta kuviot lemmenparin kesken eivät ainakaan ennen nukkumaanmenoa muuttunut mitenkään merkittävästi.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.