Janne häädettiin neljäntenä BB-talosta

Neljäs häätöäänestys ratkesi sunnuntaina, kun Janne häädettiin neljäntenä asukkaana BB-talosta. Janne hävisi häätöäänestyksessä, Jonathanille, Jarnolle ja Tuulikille.

Janne joutui poistumaan BB-talosta, koska hän keräsi vähiten ääniä tämän viikon häätöäänestyksestä. Janne keräsi 21,12 % annetuista äänistä. Neljäntenä häädetty Janne oli talon uusimpia asukkaita, joka tuli taloon kolmannella viikolla.

Häätöäänestys käynnistyi perjantaina keskiviikkona pidettyjen nimeämisten perusteella. Asukkaille häätöuhan alla olevat asukkaat paljastettiin tipottain lauantai-illasta alkaen. Ensimmäisenä nimensä sai kuulla Jarno ja jatkoa seurasi sunnuntaina, kun Big Brother kertoi asukkaille häätöäänestyksessä olevan myös Tuulikin, Jannen ja Jonathanin.

Joka kerta, kun Big Brother kertoi häätöuhan alla olevan asukkaan, kutsuttiin asukkaat erikseen aina sohvalle. Kun viimeisen kerran asukkaat kutsuttiin tämän asian tiimoilta sohville, asukkaat vitsailivat Jarnon, Tuulikin ja Jannen kohdalla, että he tiesivät jo. Viimeisenä häätöäänestyksessä olemisesta sai kuulla Jonathan, joka oli jo arvannut nimettynä olonsa.

Häädetyn asukkaan nimen asukkaat saivat kuulla tuttuun tapaan suorassa lähetyksessä. Janne ei ottanut häätöään kovin raskaasti, vaan iloisella mielellä hyvästeli asuintoverinsa. Janne oli ensimmäinen asukas, joka tuli häädetyksi Kellarista ja yleensäkin ensimmäinen Suomen Big Brotherin asukas, joka häädettiin muusta ovesta kuin normaalista häätöovesta.

Muut asukkaat eivät ottaneet Jannen häätöä myöskään kovin raskaasti. Heti häätöoven sulkeuduttua asukkaat hekottelivat hyväntuulisina. Ainoastaan Kellarissa hieman harmiteltiin, että heidän puoleltaan lähti asukas. Kellarin asukkaat spekuloivat, jos he saisivat valita toiselta puolelta itselleen yhden asukkaan. Danin paluu heidän jengiinsä sai eniten kannatusta.

Studiossa Janne jatkoi rennolla meiningillä, eikä hän stressannut häätöään. Kovin rankasti Janne ei ottanut Mari Sainion haastattelussa joidenkin asukkaiden mielipiteitä siitä, että hän olisi tekopirteä. Tsemppaus tuli häneltä luonnostaan muita asukkaita kohtaan. Nimeämisperusteluissa tuli ilmi hänen typerät vitsinsä, mutta Janne sanoi rajoittaneensa sanan säiläänsä talossa ja ulkomaailmassa hän on mielestään pahempi suustaan.

Jannen häädön jälkeen BB-taloon jäi 14 asukasta.

Janne häädettiin talosta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.