Big Brotherin voittajaäänestys on käynnissä

Big Brother 2014 Finaali häämöttää jo nurkan takana, ensi perjantaina. Nyt äänestetään enää voittajaa, kun voittajaäänestys käynnistyi sunnuntaina Talk Show'n lopussa.

Suomen kymmenennen Big Brotherin Finalistit selvisivät sunnuntai-iltana Talk Show'n lopussa, kun viimeinen häätöäänestys ratkesi. Big Brother 2014 Finalistit ovat Andte, Anna, Jenna, Jonathan, Joonas, Jussi K., Pertti ja Tuija.

Vain yksi heistä voi voittaa Big Brotherin ja historiallisen suuren 100 000 euron voittopotin. Voittaja ratkeaa perjantaina Big Brotherin Finaalissa, joka starttaa Subilla kello 21. Finaali on peräti 2,5 tunnin mittainen ja todennäköisesti kaikki kahdeksan asukasta pääsevät Finaaliin, eikä kesken viikon häätöjä ole.

Finaalissa asukkaita häädetään talosta luultavasti yksitellen niin, että voittajaäänestys jäädytetään aina tulosten varmistamiseksi. Kun häädettävä asukas on selvillä, voittajaäänestys jatkuu niin kauan, kunnes BB-talossa on enää kaksi asukasta. Tuotanto ei ole vahvistanut Finaalin häätötapaa, mutta näin on toimittu kahtena viime vuotena Finaalissa.

Big Brotheria on tänä vuonna jäljellä enää viisi päivää, maanantai mukaan lukien.

Big Brother 2014 Finaali Subilla perjantaina 14.11.2014 kello 21:00-23:30!

Lue myös:
Äänestysohjeet BB-nettisivuilla
Leyla, Armi ja Tuulikki häädettiin BB-talosta - kahdeksan asukasta Finaaliviikolle

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.