Leyla, Armi ja Tuulikki häädettiin BB-talosta - kahdeksan asukasta Finaaliviikolle

Tämän kauden Big Brotherin viimeisessä häätöäänestyksessä BB-talosta häädettiin kolme asukasta. Viisi päivää ennen Finaalia BB-talon joutuivat jättämään Leyla, Armi ja Tuulikki.

Big Brotherin viimeistä edellisellä viikolla kaikki BB-talon asukkaat olivat häätöäänestyksessä. Tiukan häätöäänestyksen jälkeen kahdeksan asukasta jäi Finaaliviikolle ja taistelemaan Big Brotherin 100 000 euron voitosta. Viimeisenä sunnuntaina BB-talosta häädettiin kolme vähiten ääniä saanutta asukasta, Armi (3,47 % annetuista äänistä), Leyla (5,47 %) ja Tuulikki (8,79 %).

BB-talon asukkaat valenimesivät toisiaan maanantaina, mutta keskiviikkona heille selvisi, että he kaikki ovat häätöäänestyksessä ja kolme häädetään. Viikon aikana BB-talossa tunteet kiristyivät viikkotehtävän takia ja kireä tunnelma näkyi myös suoran lähetyksen aikana.

Viimeinen Talk Show kesti poikkeuksellisesti peräti kaksi tuntia, jonka loppupuolella kaikki kolme asukasta häädettiin talosta. Asukkaille annettiin ohjeeksi, että häädettäviä asukkaita saa mennä halaamaan vasta, kun kolmannen asukkaan nimi sanotaan.

Häädön hetkellä ensin sanottiin Leylan nimi, sitten Armin nimi ja viimeisenä Tuulikin nimi. Asukkaat ottivat tiedon rauhassa vastaan ja hyvillä mielillä häädetyt asukkaat hyvästeltiin. Heti häädettyjen poistuttua talosta asukkaat kilistivät Big Brotherin taloon tuomat drinkit kahdeksan Finalistin kunniaksi.

Finaaliviikolle selvinneistä asukkaista suurin osa otti tiedon vastaan rauhallisesti. Anna oli hyvin hermostunut Finaaliviikolle selviämisestään ja hän käveli ympäri olohuonetta. Muut asukkaat joutuivat häntä rauhoittumaan ja lopulta Anna istuutui sohvalle. Epäuskoiselle Annalle tuli ikävä poikaystäväänsä ja Tuija lohdutti Finalistitoveriaan.

Studiossa häädetty Tuulikki otti häätönsä rauhallisesti ja hän totesi aivan kuin talossa, että päätös ei ollut hänen käsissään. Tuulikki ei vaihtaisi päivääkään pois BB-kokemuksesta, vaikka tänään Tuulikki itkikin talossa. Hän ihmetteli, että hän oli talossa niin pitkään. Voittajaksi Tuulikki veikkaisi jotain "ottopojistaan".

Armi epäili, että viimeviikkoinen viattomuuden enkelin sädekehän ottaminen vaikutti tämän viikon häätöön. Hän piti kokemusta hyvänä ja piti tehtävistä. Kaikista BB-talon ihmisistä hän piti, mutta siivouksen yhteydessä hän ei arvostanut, kun ihmiset eivät olleet yhtä siistejä. Armi otti kodin hengettären roolin, koska se sopii hänelle luonnollisesti. Voittajaksi Armi veikkasi Jonathania.

Leylasta ei häädön jälkeisessä haastattelussa saanut paljon irti. Leyla piti valefanikirje-salatehtävästä ja hän nautti erityisesti Armille osoitetun kirjeen tekemisestä. Big Brotheria Leyla piti kaikin puolin hyvänä kokemuksena. Vaikeata kokemusta hän ei osannut nimetä, eikä hän myöntänyt aikaisia aamuja vaikeudekseen. Sen Leyla totesi, että talossa hän itki enemmän ja ärsyyntyi enemmän kuin ulkomaailmassa. Leylan voittajasuosikki oli myös Jonathan.

Big Brotherin kymmenennen kauden Finaalissa on siis kahdeksan asukasta. Finalistit ovat Andte, Anna, Jenna, Jonathan, Joonas, Jussi K., Pertti ja Tuija. Big Brother juhlistaa BB-Finalisteja bileillä jo sunnuntai-iltana. Voittajaäänestys käynnistyi heti viimeisen Talk Show'n jälkeen ja voittaja ratkeaa Finaalilähetyksessä.

Big Brother 2014 Finaali on ensi perjantaina.

Armi, Leyla ja Tuulikki häädettiin talosta (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.