Ensi vuonna Big Brotherin toinen mahdollisuus?

Big Brotherin kymmenes kausi päättyi eilen Andten voitonjuhliin. Miten käy Big Brotherin jatkon Suomessa, olisiko ainakin yksi kausi vielä tulossa?

Netissä vellovat parhaillaan huhut, jotka on laskenut liikkeelle juuri päättyneen Big Brotherin toisena häädetty asukas Jussi (siis se alkuperäisasukas). Jussi kirjoitti monta viikkoa häätönsä jälkeen kesa.fi:n blogissaan 7.11.2014, että Big Brotherissa olisi tulossa "second chance" -kausi, johon pääsisivät aikaisemmilla BB-kausilla olleet inhokit ja suosikit.

Jussi kertoi blogissaan, että hän oli keskustellut Big Brotherista pääohjaaja Kim Sainion kanssa, jonka mukaan olisi tulossa "BB-2015 Second Chance". Jussin mukaan Sainio olisi pyytänyt Jussia uuteen kauteen mukaan. Tuotanto ei vahvistanut Jussin blogin todenperäisyyttä, vaan sen sijaan tuottaja Mikko Räisänen ilmeisesti suuttui Jussille.

Paljastuksestaan Jussi sai tuotannolta sanktioita, jotka ovat ainakin se, että mies sai porttikiellon BB-Finaaliin viime perjantaina. Muista sanktioista ei ole puhuttu ainakaan julkisuuteen, voisi kuitenkin kuvitella on kyse vakavasta sopimusrikkomuksesta, jos julkisuuteen laverrellaan tuotannon salaisuuksia.

Ilta-Sanomille tuottaja Räisänen kommentoi 11.11.2014, että Jussi rikkoi salassapitosopimusta ja Jussi on tietoinen tästä. Jussin paljastuksesta yllättynyt tuottaja ei ottanut kantaa tulevasta kaudesta. Ainakaan virallisesti uudesta kaudesta ei ole tehty sopimusta, vaan asiasta on vasta keskusteltu, kertoi Subin vastaava tuottaja Tomi Suomela Ilta-Sanomille 14.11.2014.

Lue aiheesta lisää:
Jussin blogikirjoitus kesa.fi:ssa 7.11.2014
Mikko Räisänen kommentoi Jussin blogkirjoitusta Ilta-Sanomissa 11.11.2014
Tomi Suomela kertoo keskusteluista Big Brotherin jatkosta Ilta-Sanomissa 14.11.2014

Lue myös:
Andte on Big Brother 2014 voittaja! (14.11.2014)
Päättynyt BB-kausi sai täystyrmäyksen Fanisivujen kävijöiltä (15.11.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.