Kellarin arkkiviholliset veivät voiton viikkotehtävässä, suuntana Kartano

Viikkotehtävässä olivat vastakkain Kartanon ja Kellarin arkkiviholliset. Kellarin asukkaat olivat viikkotehtävässä loppuun asti niskan päällä ja heille myös voitto kirjattiin.

Kellari oli murskaavan ylivoimainen viikkotehtävän osatehtävässä voittamalla ne kaikki yhtä lukuun ottamatta. Lopputulos Kellarin hyväksi oli pistein 16-5. 

Asukkaat olivat kilpailleet toisiaan vastaan joukkueissaan arkkivihollisina. Asukkaille oli määritelty parit, joiden kanssa oli keskusteltava uhoavaan tyyliin. Viikkotehtävä suoritettiin konsolipelejä pelaten tai liikunnallisin tehtävin, mutta siihen kuului myös lehdistötilaisuudet ja vedonlyönti oman joukkueen puolesta tai sitä vastaan.

Viikkotehtävä ratkesi suoraan tehtäviin, joissa Kellari oli siis ylivoimainen. Lehdistötilaisuuksien arviointia ei tehnyt Big Brother, vaan sen se oli "ulkoistanut" yleisölle, joka arvosti Kellarin suorituksen Kartanoa paremmaksi. Omana mielipiteenäni voisin sanoa tästä eriävän mielipiteeni, mutta tavallaan onneksi Kellarin ylivoiman vuoksi lehdistötilaisuuksilla ei ollut suurempaa merkitystä.

Viikkotehtävän voittajana Kellari päätti muuttaa Kartanoon. Kellarissa asuneen joukkueen vastauksen ensi viikon asuinpaikasta antoi Britney Spearsina viikkotehtävän ajan esiintynyt Nimo. Ilo oli ylimmillään kellarilaisten keskuudessa, vaikka he toki tiesivät tilanteensa jo ennen suoraa lähetystä.

Heti taloyhteyden jälkeen ja suoran lähetyksen päätyttyä keskustelu talossa kävi kuumana viikkotehtävän suhteen. Viikkotehtävän tulosta ei kyseenalaistettu, mutta yleisöäänestyksellä ratkennutta lehdistötilaisuuden paremmuutta ihmeteltiin. Jopa Kellarissa oltiin ihmeissään, että yleisö oli pitänyt heidän tyylistään. Kartanossa oltiin ärsyyntyneitä, sillä he olivat omasta mielestään Kellaria parempia.

Jarno oli Kellarin puolella erityisen hämmentynyt, eikä hän osannut oikein arvostaa yleisön valintaa. Nimo otti tästä pienimuotoiset pultit, sillä häntä harmitti, että hän oli panostanut tehtävään kerrankin täysillä ja nyt hän ei voisi siitä täysillä nauttia. Jarno selvensi, ettei hän mitenkään aliarvostanut voittoa, mutta etenkin yleisöäänestyksen tulos oli tullut hänelle vain yllättäen.

Tilanteen tasaannuttua BB-talossa käynnistettiin muuttopuuhat puolten vaihtoa varten.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.