Jennalle ja Danille tutti suuhun rangaistuksena

Big Brother rankaisi torstaina Jennaa ja Dania heidän rikottuaan sääntöjä. Rangaistuksina kaksikko sai tutit suuhunsa ja kosketuskiellon, mutta tässä ei ole vielä kaikki.

Jenna ja Dani olivat rikkoneet BB-talon sääntöjä keskiviikon bileissä. Jenna oli antanut Danille häkkiaidan läpi tupakkaa useamman kerran eilisillan aikana. Kaksikko makoili häkkiaidan nurkkauksessa Kellarin oven tuntumassa. Jenna peitteli tupakoita vilttinsä alla ja siirsi piilossa tupakoita Danille. Hetkeä myöhemmin Dani naureskeli löytäneensä "yllättäen" tupakkaa jostakin. 

BB-talon säännöissä on kahtiajakoa koskevissa osassa kielletty ehdottomasti siirtämästä hyödykkeitä Kartanon ja Kellarin välillä muuten kuin vaihtoluukun kautta. Vaihdantataloudesssa vaihtoluukkua saa käyttää vain vihreän valon palaessa, mutta eilen se ei palanut. Kauppaa hyödykkeistä voi toisen puolen kanssa käydä esimerkiksi palveluista tai toisista tavaroista.

Big Brother kutsui Jennan ja Danin bileiden aikana päiväkirjahuoneeseen, jossa heille kerrottiin, että he saavat rangaistuksen. Jenna tuli pk-huoneesta murheellisena ja nainen oli jo hyvästelemässä muita asukkaita talosta poistamisen pelossa. Jenna jopa tunnusti sääntörikkomuksessa julkisesti 24/7-palvelussa. Dania rangaistuksella uhkailu ei paljon hetkauttanut.

Torstaina Jenna ja Dani saivat rangaistuksensa. Big Brotherin mukaan kaksikko oli tunnustanut sääntörikkeensä myös Big Brotherille ja heitä odottaa rangaistus. Rangaistuksena Jenna ja Dani joutuvat toistaiseksi käyttämään tutteja suussaan. Tutit saa ottaa pois vain syödessä ja nukkuessa, mutta tällöin he eivät saa puhua. Lisäksi Jenna ja Dani eivät saa kosketella toisiaan, häkkiaitaa ja he eivät saa tunkea häkkiaidan läpi mitään ruumiinosia tai esineitä.

Big Brother lisäksi uhkasi, että rangaistukset Jennan ja Danin osalta eivät jää tähän, mutta BB ei kertonut, mitä Jennalle ja Danille on vielä luvassa. Jenna otti rangaistuksen varsin raskaasti ja hän oli purskahtaa itkuun sohvilla heti rangaistuksen kuulemisen jälkeen. Nainen valitti, että vain häntä rangaistaan, vaikka monet ovat rikkoneet sääntöjä esimerkiksi eilisissä bileissä. Joni surkutteli Jennan kohtaloa ja piti Big Brotheria epäreiluna, kun kaikki eivät saa rangaistuksia.

Rangaistuksen alettua Jenna ja Dani ovat pääasiassa olleet olohuoneessa ja jutelleet toisilleen häkkiaidan läpi koskematta toisiaan.

Big Brother -talon sääntöjen noudattaminen (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.